Читайте нас в соціальних мережах

Генштаб не виключає спроби диверсій зі сторони Білорусі, – головне з ранкового зведення

Неділя, 20 листопада 2022 10:20
Росіяни продовжують наступати на сході, а на півночі можливі збройні провокації.

Про це йдеться в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

На Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках ворог зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій.

"За наявною інформацією, командування російських окупаційних військ планує перекинути окремі підрозділи, виведені в ході відступу з правого берега річки Дніпро на Херсонщині, для продовження бойових дій в Донецькій та Луганській областях. Мобілізовані, з яких в більшості складаються ці формування, дуже обурені перспективами реалізації зазначених планів", – зазначають у штабі.

За минулу добу українські оборонці відбили атаки окупантів в районах Білогорівки Луганської області та Спірного, Яковлівки, Бахмутського, Бахмута, Опитного і Кліщіївки на Донеччині.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках ситуація без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань не виявлено.

У прикордонних районах Брянської та Курської областей противник утримує свої підрозділи. Не виключається, що ворог здійснить спроби збройних провокацій на державному кордоні, а також спроби проникнення диверсійно-розвідувальних груп противника з території російської федерації та республіки білорусь.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ