Читайте нас в соціальних мережах

Ордени «Золота Зірка» від президента України отримали п'ятеро захисників Маріуполя (фото)

Понеділок, 03 жовтня 2022 21:43
Під час візиту до Туреччини керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак за дорученням Президента Володимира Зеленського вручив ордени «Золота Зірка» п’ятьом військовослужбовцям – захисникам Маріуполя та «Азовсталі», яким присвоєно звання Героя України.

Президент відзначив найвищою державною нагородою командира полку Національної гвардії «Азов» Дениса Прокопенка (позивний Редіс), його заступника Святослава Паламаря, в. о. командира 36-ї окремої бригади морської піхоти Сергія Волинського (позивний Волина), старшого офіцера «Азова» Олега Хоменка і командира 12-ї бригади НГУ Дениса Шлегу.

Урочисте вручення нагород відбулося під час зустрічі Андрія Єрмака та першої леді Олени Зеленської із захисниками «Азовсталі» та членами їхніх родин у Туреччині.

«Ми всі пишаємося вами. І я надзвичайно щасливий, що з вами – рідні, і дуже щасливий, що ви в нас такі є. Ви не просто герої, ви – живі герої, і це дуже важливо. Я дякую кожному з вас. І ми зробимо все, щоб забрати ваших побратимів, які зараз у полоні. Пишаюся, що ми живемо в одній країні, за неї разом боремось і точно переможемо. Слава Україні!»сказав Глава держави.

 

 

 

 

"Тернополяни" писали, що звільнені з полону українські командири зустрілись у Туреччині зі своїми рідними (фото).

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар