Читайте нас в соціальних мережах

Чи легалізують в Україні порно? Петиція набрала необхідну кількість голосів

П'ятниця, 12 серпня 2022 09:53
Електронна петиція із закликом легалізувати в Україні порно та еротику набрала необхідну кількість голосів і тепер - слово за президентом України.

 Як йдеться на сайті глави держави на неї тепер має відповісти Володимир Зеленський.

Петицію зареєстрували 4 липня, а станом на сьогодні вона вже набрала 25 025 голосів. Її автором є Тарас Сіромський. Він аргументує своє звернення тим, що більшість розвинених країн не мають заборон на порнографічну діяльність. А ще переконаний, що заборона не має жодного сенсу, оскільки всі, хто хоче займатися порнографічною діяльністю, їде для цього за кордон «підіймати економіку іншим державам».

«Сам закон дуже узагальнений і дає простір на його трактування по різному. Зокрема, він погано пояснює, де еротика у мистецтві, а де еротика як порно і була величезна кількість випадків, коли дівчат засуджували саме за еротику по статтях порнографії», — каже йдеться в петиції.

Її автор зазначив, що правоохоронці нині витрачають бюджетні гроші для пошуку виробників порнографії, що передбачає, зокрема, купівлю цього контенту та проведення експертиз.

«… навіть зараз в інтернеті існують еротичні спільноти від українок для підтримки українських солдатів на фронті. Виходить, що ці дівчата, всі OnlyFans і вебкам-моделі, які пожертвували гроші на ЗСУ, автоматично підпадають під кримінальну відповідальність», — додає він.

Що ж? Далі буде...

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #2 Джонні Сін 15.08.2022, 17:37
Нові робочі місця для молоді)
Скарга
+3 #1 Михайло 13.08.2022, 10:29
Всю цю команду які підписалися під петицією на фронт і там буде їм еротика та порно.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ