Читайте нас в соціальних мережах

Великобританія ввела санкції проти коханки Путіна Аліни Кабаєвої

П'ятниця, 13 травня 2022 16:30
Нарешті наважились: Великобританія ввела санкції проти коханки Путіна Аліни Кабаєвої.

Велика Британія ввела санкції проти Аліни Кабаєвої – ймовірної коханки Володимира Путіна. Станом на 13 травня країна вже запровадила обмеження проти понад тисячу фізичних та сотню юридичних осіб, пише GOV.UK

До слова, Велика Британія також посилила санкції проти путіна та його родини.

В офіційних документах путін подає свої скромні статки - маленьку квартиру в Санкт-Петербурзі, 2 автомобілі 1950-х років, причіп та невеликий гараж.

Насправді ж все майно президента росії записане на його родину, друзів дитинства, співробітників тощо.

Тому обмеження наклали на Аліну Кабаєву, її бабусю Анну Зацепліну, колишньої дружини путіна Людимили Очеретної, двоюрідних братів Ігоря, Романа Міхаіла Путіних, Михайла Шеломова та інших.

Загалом нові санкції торкнулись понад тисячі фізичних та 100 юридичних осіб, активів російських олігархів на суму понад 117 млрд фунтів стерлінгів.

Щодо коханки путіна - Кабаєвої, то точно невідомо, як познайомилися Путін та Кабаєва, але нічого незвичного у тому, щоб президент зустрівся із олімпійською чемпіонкою немає.

Існує фото 2001 року, коли Путін нагородив Кабаєву орденом дружби - однією з найвищих державних нагород.

Putin and Kabaeva at a ceremony in 2001

АВТОР ФОТО,AFP

Ходять чутки, що Путіна та Кабаєва мають спільних дітей. Щоправда, відомості різняться щодо того, скільки їх саме.

Швейцарські ЗМІ писали, що у 2015 році в розкішній клініці поблизу озера Лугано Кабаєва народила хлопчика. І там же ще одного хлопчика у 2019 році.

Проте Sunday Times та Wall Street Journal писали, що вона народила двійню у Москві у 2019 році. Газети також дають різні відомості щодо того, скільки взагалі вона має дітей.

У Кремлі взагалі заперечують такі дані. У 2015 році речник Путіна заявив, що "інформація про народження дитини, батьком якої є Володимир Путін, не відповідає дійсності".

З того часу, як з'явилася інформація про її стосунки з Путіним, сама Аліна Кабаєва то з'являлася на публіці, то зникала.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ