Читайте нас в соціальних мережах

Загиблого Героя АТО На Микулинецькому зустрічали сміття та справжня «ковзанка». ФОТО, ВІДЕО

Понеділок, 12 січня 2015 09:49
Під час вчорашнього похорону Героя АТО Павла Баса Микулинецьке кладовище перетворилося у справжню ковзанку. Асфальтовані доріжки покриті льодом ніхто навіть не посипав піском.

 Майже тисячна похоронна колона слизькалася на центральній алеї кладовища. Найважче довелося хлопцям, які несли труну з тілом вояка. Вони йшли у два ряди з кожної сторони, підтримуючи один одного. Один з вояків полку «Азов» з пересторогою зауважив, щоб тільки ця картина не впала за принципом «Доміно».

Після кількаденної відлиги, сьогодні ближче до вечора Тернопіль почало сковувати льодом. Люди жалілися на комунальників, що ті не виконують своєї роботи.

Прощання з Павлом Басом на кладовищі відбувалося після 16-ої години, коли на дворі почався несильний мороз. Доріжки на Микулинецькому вкрилися льодом. Працівники цвинтаря лише розводили руками: «Не врахували!».

Крім того, здовж центральної алеї валялося розкидане сміття.

Нагадаємо, вчора, 11 січня, тернополяни прощались із 26-річним бійцем полку особливого призначення «Азов» Павлом Басом (позивний «Фікс»). Він загинув 7 січня після обстрілу градами першої ланки оборони Маріуполя.

FJ1A1306

FJ1A1279

FJ1A1328

 

FJ1A1326

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар