Читайте нас в соціальних мережах

У Бережанах «засвітилися» прихильники російського руху "ПВК "Редан" (відео)

Вівторок, 28 лютого 2023 16:31
Про те, що так звані «редани» заявили про себе в місті Бережани, що на Тернопільщині, повідомляють місцеві Телеграм-пабліки.

Так, за останньою інформацією, підлітки обклеїли туалети у Фаховому коледжі м. Бережани символами "ЧВК Редан" - зображеннями павука з літерою "Z" всередині. Їх вони наліпили на зливній частині унітазів.

Що відомо про  "ПВК "Редан"?

Інформація про новий рух  почала активно розповсюджуватись у медіа та соцмережах після масового затримання підлітків у ТРЦ великих міст Росії.  Тільки в одному з ТРЦ Москви за один вечір затримали 300 людей. Причиною арештів стали масові бійки, які, за даними росЗМІ, влаштували представники нової молодіжної субкультутри – "ПВК "Редан".

Молоді люди також називають себе "павуками", зображення яких з цифрою 4 носять на одязі. Підлітки вважають себе "неформалами", і стверджують, що не мають жодного стосунку до військових формувань, а "ПВК" (за аналогією з сумнозвісним "ПВК "Вагнер" Пригожина) назвалися "по приколу".

Появу субкультури пов'язують з японським аніме-серіалом "Hunter x Hunter", у якому є бандитське угрупування під назвою "Геней Рьодан", символом якого був павук і цифра 4.Також "редани" можуть носити картаті штани, надають перевагу чорному одягу.

Утім, підлітки себе кримінальною групою не вважають. У соцмережах стверджують, що представники спільноти виступають проти "біляфутбольних фанатів та уродженців Кавказу та мігрантів". При цьому "редани" заявляють, що вони "не пригнічують людей через їхню релігію чи національність", пише УП.

За даними росЗМІ, "Редан" є організацією представників так званої анімешної субкультури, однак, на відміну від заглиблених у себе й подекуди апатичних пооцінювачів жанру, ці хлопці та дівчата можуть за себе постояти.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

-1 #2 Світлана 18.03.2023, 22:35
Їбати їх всіх в сраку!
Скарга
-1 #1 Григорій 28.02.2023, 17:47
Вмовляння тут не допоможе. А ось різками на стайні відшмагати нерозумних хлопів, щоб недоречно було. Тільки так можна здолати цю субкультуру. Через дупу доодить швидшк.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ