Читайте нас в соціальних мережах

Відомий тернопільський волонтер Сергій Притула оголосив терміновий збір для військових (відео)

Субота, 28 січня 2023 12:24
Знаний шоумен, а тепер волонтер Сергій Притула з Тернопільщини вкотре звернувся до українців з проханням про допомогу – він збирає гроші на дрони Mavic 3, які вкрай потрібнінашим бійцям у великій кількості.

 

Про це він сказав у своєму відеозверненні, яке опублікував у соцмережі. Зокрема, дрони потрібні зараз на бахмутсько-сіверському напрямку.

"Ситуація там наразі, м'яко кажучи, складна. Посеред усієї номенклатури там запитів про допомогу, про яку просять наші військові, на перше місце уже давно вийшов "DJI Mavic 3". Потреба у цих дронах колосальна, наші військові ними дуже активно користуються і не менш активно ці дрони падають під дією російських засобів радіоелектронної боротьби, та навіть збиваються стрілецькою зброєю. Зрештою, що гріха таїти, є і френдлі-фаєр", – розповів Сергій Притула.

У благодійному фонді Сергія Притули зазначають, що на придбання 430 дронів Mavic 3 fly more combo,які вони знайшли в Європі, потрібно майже мільйон євро.

«Загальна вартість партії - 938 500 євро. Вони будуть передані українським військовим, що охороняють Україну на бахмутсько-сіверському напрямку. Часовий ліміт збору — чим швидше», - додають у БФ Сергія Притули.

Реквізити БФ Сергія Притули:

ПриватБанк:

https://www.liqpay.ua/uk/checkout/card/checkout_1674853007216167_14913090_L5nzoVL3NYGkzKTQEI6f

Монобанк:

https://send.monobank.ua/jar/2AwsVyDJ6Q?fbclid=IwAR0qIlh6m9QYyXYxJSpS5dMdGL3-H0_lO50_LgdVcjjo9Cl_lAI-e5uSztg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ