Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі люди не хочуть сміттєвих контейнерів під будинком (відео)

Середа, 24 листопада 2021 14:44
У Тернополі мешканці будинку №31 на проспекті Злуки підняли ґвалт через спорудження нового контейнерного майданчика.

 

Людям не подобається, що відстань до будинку звідти — менше десяти метрів. Мовляв, літом жителі перших поверхів будуть чути сморід у квартирах, вночі не спатимуть через шум від сміттєзбиральних машин, а ще це «негарно».

«Проспект Злуки 31, встановлюють сміттєві контейнери на відстані менше 10 метрів від будинку. Мешканці не згідні..», — пише Lilia Mironova та публікує відео з місця, де вже повним ходом споруджують контейнерний майданчик для сміття.

Тим часом у коментарях тернополян поділилися на два «табори» — одні відстоюють думку мешканців прилеглого будинку, інші не розуміють, в чому проблема:

 «Співчуваю жителям, особливо, 1 поверху, враховуючи, що сміття, як правило, забирають вночі», — пише Gelena Antoshyna.

«Насправді, закриття під'їздових мусоропроводів і винесення смітника за межі будинку - дуже хороша програма чистого міста. Немає смороду різних відходів в під'їздах, відсутність гризунів, розкиданого сміття, контейнера зі сміттям та порозкиданого сміття біля нього, двірнику не потрібно шуфлювати сміття і т.д. Що головне, в дворах запаркована велика автомобілів, сміттєвозу важко їздити між автомобілями. Є можливість їх зачепити та й важко водієві сміттєвозу. І не продавлює вагою бруківку.

Єдиний мінус віддалених сміттєвих контейнерів - розташування їх зразу біля пішохідного тротуару. Потрібно було втопити вперед всього лиш на1м (в більшості варіантів територія дозволяє), щоб вони розташовувались не біля самої доріжки.

Ну і трохи рухатись нікому не зашкодить, щоб викинути сміття. Це корисно. Є випадки, коли людям лінь винести сміття до контейнера, то вони кидають його в ліфти, біля входу в під'їзд. От з таким треба боротись», — коментує ситуацію Сергій Кицай.

А що ви думаєте з цього приводу?

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ