Читайте нас в соціальних мережах

"Це щось неймовірне", - учасники про атмосферу третього дня на "Файному місті" (фоторепортаж)

Субота, 31 липня 2021 23:32
«Територія вільних людей», що на тернопільському іподромі, манить до себе все більше молоді з різних куточків нашої країни… і не тільки.

Вчора на музичному фестивалі «Файне місто» було по-справжньому спекотно та яскраво - музика, розваги, гастро-рай та емоції, від яких дехто навіть плакав.

Нестримний драйв панував на усіх трьох сценах фесту. Маючи перед собою програму виступів, люди просто бігали між розкиданими по території музичними майданчиками, аби бодай краєм вуха послухати максимально багато виконавців.

«Це щось неймовірне! Ми тут вже вчетверте, а щоразу як вперше захоплюємося! Організатори - молодці, постійно щось нове вигадують. Тут настільки круто, що я вже не знаю як їхатиму звідси… не хочеться!», - каже Алла Танкевич з Дніпра».

« Я почуваюсь, ніби вдома, тут всі дружелюбні, обнімаються, діляться останніми дровами і огірками з незнайомими людьми… Наче давні друзі, ніби ми одна велика музична родина», - ділиться враженнями Олексій Кіт з Києва.

А скільки тут неймовірних образів - просто розбігаються очі від фантазії фестивальників: тут тобі і «закривавлена наречена», і хіпстери, і хлопці в костюмах балерин, і рокери з кілограмами металу на тілі, і мавки, і бородаті принцеси… словом, є не лише що послухати, але й на кого подивитися.

А ще вчора Файне Місто святкувало Івана Купала, під час якого спалювали велетенське опудало.

Усі охочі приносили туди свої непотрібні речі, а ввечері, як казали ведучі зі сцени, усі негаразди і проблеми перетворили в попіл, спаливши їх разом з опудалом! Яким був третій день грандіозного музичного дійства під назвою «Файне місто» - далі у нашому фоторепортажі.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Анатолій 01.08.2021, 14:46
бухло, наркота, війна, російські групи, українські фани, ГО "Свобода", цинізм, грошові схеми, псевдопатріотиз м, 30 років Незалежності, 7 років війни, QUO VADIS ТЕРНОПІЛЬ? що скажете надалофіли?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ