Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі ветерани війни на Сході України презентували «Центр сприяння територіальній обороні" (фото, відео)

Понеділок, 05 квітня 2021 19:29
Сьогодні, 5 квітня у Тернополі на вулиці Медова,5 відбулася презентація комунального підприємства Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний центр сприяння територіальній обороні».

Про діяльність та головні напрямки роботи комунального підприємства розповів в.о. директора комунальної установи Назар Харольський.

«Це новостворене комунальне підприємство Тернопільської обласної ради, основне завдання якого це популяризація територіальної оборони, проведення різноманітних вишкільних програм та інше, - відзначив Назар Харольський. - В громадах  Тернопільщини мають створюватися подібні організації, щоб люди приходили мали змогу навчитися, тренуватися, дізнатися про військову підготовку.»

На даний момент у комунальній установі працює 9 осіб. «Сьогодні ми презентували підприємство та представили головні напрямки роботи, - наголосив Назар Харольський - Це підготовка та виховання самовідданих свідомих захисників України, готових у будь-яких умовах стати на захист територіальної цілісності та незалежності України. Сама програма підготовки складається з шести дисциплін - тактична підготовка, медична, військова топографія, радіозв'язок та інформаційна безпека, а також патріотичне виховання.» 

Підприємство тимчасово базується на вулиці Медова, 5 у місті Тернопіль.

Також у прямому включенні з Назарем Харольським поспілкувався журналіст Тернополян Ігор Сцібайло.

Додати коментар