Читайте нас в соціальних мережах

Відтепер у Тернополі ще один інклюзивний дитмайданчик (фото)

Неділя, 29 листопада 2020 10:30
Дитячий майданчик «Подаруй світло» освятили та відкрили на подвір’ї тернопільського «Карітасу».

Зручний, багатофункціональний, укритий гумовим, травмобезпечним покриттям, із ігровим комплексом, обладнаним гойдалками, на яких можуть розважатись діти з інвалідністю, він, упевнені, стане улюбленим місцем дозвілля, для тернополян різного віку, повідомляє Тернопільсько-Зборівська архиєпархія УГКЦ.

Збір коштів на його спорудження тривав вісім місяців. Загальний бюджет проєкту – мільйон гривень. До його реалізації доєднались усі небайдужі: одні – коштами, другі – матеріалами, треті – працею.

Директор БФ «Карітас Тернопіль» о. Андрій Марчук подякував преосвященному владиці Теодору та священникам за присутність і молитву, організатору та керівнику проєкту Сергію Кічулі та лідерському волонтерському руху за довіру та співпрацю, а також усім благодійникам, які долучилися до проекту. Він наголосив: «Відкриття інклюзивного майданчику з врахуванням особливостей як фізичного, так і психологічного розвитку дітей з інвалідністю, дасть їм можливість розширити коло свого спілкування з іншими дітьми й дорослими. Дякуємо всім, хто долучився та підтримав цю благодійну ініціативу, подарувавши дітям з інвалідністю справжнє світло радості й натхнення».

mm3

mm2

mm5

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ