Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільщина — з новим обласним прокурором. Хто він?

Четвер, 17 вересня 2020 17:21
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова призначила нового очільника Тернопільської обласної прокуратури.

Згідно з наказом №331к від 17 вересня 2020 року, керівником прокуратури Тернопільщини став Миколайчук Андрій Борисович. Приступити до виконання своїх посадових обов'язків терміном на найближчі 5 років він має вже завтра, 18 вересня.

Копію наказу про призначення нового прокурора розмістив у мережі "Фейсбук" активіст Роман Довбенко.

Про нового керівника Тернопільської обласної прокуратури відомо небагато. Новопризначений прокурор родом із Черкас, одружений. Донедавна він працював заступником начальника відділу у військовій прокуратурі об'єднаних сил в Донецькій області. Ще раніше - військовим прокурором Київського гарнізону Центрального регіону України, а до того - військовим прокурором Черкаського гарнізону Центрального регіону України.

У власності Андрій Миколайчук має чотири великі квартири. Про транспортні засоби у його щорічній декларації нічого не вказано.

Мешканці краю сподіваються, що він проявить себе як  достойний керівник та не повторюватиме помилок попередників. Нагадаємо, що ще декілька днів тому, 14 вересня, прокурором Тернопільщини призначили 30-річного Миколу Петришина. Та вже 16 вересня його попросили піти з посади. За офіційною версією він пішов з посади прокурора Тернопільщини за власним бажанням. За неофіційною - в перший робочий день Петришин влаштував п'янку на роботі і вимагав у колег, щоб присягали йому у вірності. Детальніше про скандальну історію — ТУТ.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ