Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині неадекватний чоловік не дав вогнеборцям погасити пожежу (відео)

Вівторок, 11 серпня 2020 17:26
На Тернопіллі рятувальники із запізненням приїхали на місце пожежі. Вчасно доїхати на виклик їм завадив чоловік, який перегородив дорогу своєю автівкою та вів себе агресивно та неадекватно.

 

Інцидент мав місце вчора, 10 серпня, ввечері. О 21:35 35 до оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу в с. Настасів Тернопільського району. На вул. Шевченка горіла закинута господарська будівля, куди й напривили черговий караул 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

«Під час слідування на виклик, на території села рятувальникам перегородив дорогу місцевий мешканець на власному автотранспорті. Чоловік поводився агресивно. На прохання вогнеборців звільнити проїзд, адже вони прибули ліквідовувати пожежу, чоловік не звертав уваги, реагував неадекватно, погрожував та перешкоджав співробітникам ДСНС виконувати їхніх обов’язки», — інформують в управлінні ДСНС України у Тернопільській області.

На щастя, до прибуття чергового караулу місцеві мешканці за допомогою підручних засобів самостійно ліквідували пожежу. Причину загорання наразі встановлюють.

Рятувальники ж закликають громадян проявляти людяність, бо від оперативності та злагодженості пожежно-рятувальних підрозділів безпосередньо залежить життя людей та збереження матеріальних цінностей.

 

788

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар