Читайте нас в соціальних мережах

Сила грошей. Мама екс-депутата продала приміщення у центрі Тернополя майже за мільйон доларів

Четвер, 02 липня 2020 08:45
Тернополянам стало відомо, що ще 24 жовтня 2019 року Турська Ірина Михайлівна, мама екс-депутата Турського Ігоря Володимировича, продала у центрі Тернополя, на вулиці Гетьмана Сагайдачного, 11, приміщення площею 641,7 метра квадратних. 

За даними оцінки майна і в договорі прописано, що сума отримана Турською Іриною Михайлівною склала - 7 мільйонів 806 тисяч 804 гривні, та за даними агенцій нерухомості, така площа у центрі міста вартує від 700 до 900 тисяч доларів!.

І все б нічого, продала собі жінка елітну нерухомість у центрі міста, ми тільки за неї раді. 

Але ж, Турська Ірина Михайлівна є мамою відомого у Тернополі політика, колишнього депутата та секретаря Тернопільської міської ради Ігоря Турського. 

Ігор Турський був з 2015 року депутатом ТМР від партії ВО "Свобода". У 2017 його та ще двох соратників виключили з партії та з міської ради. 

У лютому 2018 року на екс-депутата було здійснено напад у центрі Тернополя. Ігор Турський опинився в лікарні, та через деякий час поправився і став активно займатися політикою. 

Зокрема, на його сторінці у Фейсбук можна побачити інформацію, що ВО "Свободу" Ігор Турський проміняв на нову політичну партію "Сила людей". 

І також ніби нічого поганого, чиновник пішов з міської ради і займається політикою. 

Та представники з "Сили людей" вирішили зібрати гроші з простих громадян собі на вибори. 

Зокрема, на сторінці Ігора Турського у Фейсбук розміщено відповідний допис з проханням хто скільки може перерахувати кошти на партію, представником якої він є, адже не вистачає пару гривень до перемоги на виборах. 

"Час відповідальних поступків і рішень, час обрати чесну владу для міста наших дітей. Не помиліться!, - написав Ігор Турський під постом з проханням про збір коштів на політичну партію "Сила людей".

 

 

 

Відтак, на сторінці партії йдеться: 

Розпочинаємо збір коштів для перемоги на виборах 25 жовтня 2020 року.

Наприкінці жовтня тернополяни, як і усі українці, обиратимуть своїх місцевих депутатів та міського голову.

Є така приказка, чи навіть правило: хто платить – той замовляє музику.
Це правило діє не тільки в музиці, але й і в бізнесі та, найголовніше, - в політиці.
Тому, більшість існуючих партій служать, в першу чергу, своїм власникам-олігархам, а не нам (громадянам).

Якщо Ви хочете, щоб майбутня місцева влада орієнтувалася на Ваші інтереси - зробіть будь ласка і свій внесок у перемогу «Сили Людей», перерахувавши посильну суму грошей (навіть незначну) і далі йдуть реквізити партії. 

На нашу скромну думку, Ігор Турський, а точніше його мама, яка продала приміщення у центрі міста за декілька мільйонів гривень, може допомогти партії незначною сумою добровільної пожертви, щоб олігархи не прийшли до влади, а прийшли прості люди без статків, маєтків та мільйонних прибутків від продажу нерухомості у центрі Тернополя. 

 

 

Додати коментар