Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі обмежили вхід в одну з держустанов

Четвер, 04 червня 2020 18:45
З 4 червня вхід відвідувачів у Центр обслуговування платників, що діє при Тернопільській Державній податковій інспекції, знову тимчасово обмежили.

До таких мір вдалися через зростання у Тернополі лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. 

"Такий вимушений захід застосували також з метою профілактики, запобігання, протидії її поширення та мінімізації інфікування працівників Центру обслуговування платників", –кажуть в податковій.

Відтепер прийом громадян здійснюватиметься виключно через вікно, облаштоване на вході установи. Крім того, подати вхідну кореспонденцію можна через спеціальні скриньки. 

"Що стосується звітності, то для її подання необхідно скористатися електронкою за наявності електронного цифрового підпису або поштою. Усі консультації та спілкування з інспекторами – виключно в телефонному режимі", – додають в податковій службі.

Також нагадуємо, що для платників діють електронні сервіси на субсайті територіальних органів ГУ ДПС у Тернопільській області за посиланням.

Коментарі  

0 #1 Андрій 05.06.2020, 08:35
Від 21 травня працівники податкової знали про контакт своїх працівників з хворими на С-19, чому тільки з 4 червня обмежили вхід до *мавзолею*????? ?????
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ