Читайте нас в соціальних мережах

Намісник святині на Тернопільщині вірить в існування міфічних мікрочіпів, що їх вводитимуть через вакцинацію від коронавірусу

Вівторок, 02 червня 2020 17:50
Білл Гейтс через вакцини проти коронавірусу хоче впровадити в організм людей мікрочіпи, щоб контролювати їх за допомогою технологій 5G. Ці фантазії вважає цілком реальною загрозою для людства намісник Почаївської лаври, що на Тернопільщині, митрополит Володимир.

 

Про це йдеться у листі, який він надіслав очільнику філії РПЦ у Молдові. Між іншим, там йдеться про підтримку у боротьбі з «сатанинською» вакцинацією від COVID-19.

Російськомовний текст від митрополита Володимира опублікували на офіційному сайті Молдовсько-Кишинівської митрополії РПЦ. Пропонуємо вам його до ознайомлення в перекладі на українську.

 «В цей непростий період пандемії ми були раді дізнатись про те, що 19 травня 2020 року Синод Молдовської Православної Церкви направив «Звернення щодо законності обов’язкової вакцинації, яку може бути введено через вірус SARS-COVID-19». Підтримуємо Вашу сповідницьку позицію», – написав у листі від імені всієї братії монастиря намісник Почаївської лаври.

Так, раніше один із єпископів РПЦ у Молдові висловив думку, що вакцину від COVID-19, над якою досі працюють медики, «виробили сатанинські глобалісти». Про те, що це не що інше, як «теорія змови», говорив і намісник Київської Лаври УПЦ МП митрополит Павло. Мовляв, на території колишнього СРСР є таємні лабораторії, де заражають комарів, котрі згодом інфікують людей.

Тим часом члени Синоду Молдовської Православної Церкви Московського патріархату застерегли керівництво Молдови від масової вакцинації через «прийдешнє введення чіпів в організм людини через вакцини» і пригрозили, в разі непослуху, навіть не згадувати можновладців у своїх молитвах. У документі, що його надіслали вони керівництву Республіки Молдова  йдеться про загрозу діяльності американського мільярдера Білла Гейтса та ризик технологій 5G.

«Суспільство в багатьох європейських країнах протестує проти обов’язкового використання вакцин, особливо вакцини проти COVID-19, тому що воно розглядає їх як шлях до глобальної системи антихристів ввести мікрочіпи в тіла людей, щоб контролювати їх за допомогою технології 5G… Білл Гейтс вважається основною людиною, відповідальною за створення технології мікрочіпування за допомогою вакцини, яка вводить наночастинки в організм, які реагують на хвилі, що передаються технологією 5G, і дозволяють дистанційно керувати людьми», — йдеться у зверненні Синоду Молдовської Православної Церкви МП.

Додати коментар