Читайте нас в соціальних мережах

Головний радикал Тернопільщини купив автомобіль, який вартує більше мільйона на зарплату у 700 тисяч (документ)

П'ятниця, 29 травня 2020 21:00
У групі "Політичний Збараж" у Фейсбук з'явилася інформація, що один із їхніх улюблених депутатів купив собі машину, яка вартує більше мільйона гривень, натомість за весь 2019 рік заробив всього 746 тисяч гривень.

Ми вирішили з'ясувати, що ж це за щасливчик, який заробляє так відносно небагато та має можливість купувати таке елітне та дороге авто. 

З'ясувалося, що автомобіль "Volkswagen Touareg" 2019 року випуску у вересні минулого року купив собі депутат Тернопільської обласної ради за сумісництвом головний радикал Тернопільщини - Богдан Яциковський. 

Про це йдеться у його декларації. 

Згідно документу про доходи за 2019 рік, Богдан Яциковський заробив - 746 тисяч 503 гривні заробітньої плати за рік, яку йому виплатили у Державній комісії України по запасах корисних копалин. В місяць зарплата пана Богдана складала - 62 тисячі 208 гривень. Непоганий прибуток, як на державного чиновника, та тут виийшов казус, автомобіль, який придбав Богдан Яциковський вартує 62-64 тисячі доларів, а це більше мільйона гривень. 

Дивовижно, при цьому всьому, депутат примудрився ще й назбирати чималі суми готівкою.

Вдома Богдан Яциковський зберігає - 750 тисяч гривень, 50 тисяч доларів, 1158 гривень та 13 тисяч євро. 

Крім того, депутат обласної ради володіє ще одним автомобілем преміум-класу  - "BMW X5", 2008 року випуску, вартістю від 13 до 19 тисяч доларів, а це близько півмільйона гривень.

І має у власності квартиру у Києві, площею 84 метри квадратних.

Земельних ділянок чи коштів у банках, депутат обласної ради не декларує. 

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ