Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині призначили двох заступників голови ОДА (фото)

Понеділок, 27 квітня 2020 15:30
Віктор Устенко та Олег Валов стали заступниками голови Тернопільської облдержадміністрації Володимира Труша. 

Відтак, сьогодні, голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш провів нараду з новопризначеними заступниками голови ТОДА — Віктором Устенком та Олегом Валовим.

Володимир Труш наголосив, що зараз Тернопільщині потрібні справжні професіонали з перспективним мисленням, новим підходом до роботи та вмінням адаптуватися до викликів сьогодення.

Заступники призначені згідно розпорядження очільника області за попереднім погодженням Офісу Президента та Кабінету Міністрів України. На даний час вирішується розподіл обов’язків та напрямки роботи новопризначених заступників.

На нараді голова облдержадміністрації надав доручення тримати на контролі питання, що обговорювалися.

До слова, Олег Валов - народився я в місті Інта, що в Комі АРСР. Майже всю родину його бабці, яка проживала в селі Рекшин, що на Бережанщині, наприкінці 40-х –  початку 50-х років минулого століття туди примусово виселили. Батько загинув на шахті у 1980 році, коли Олегу було два рочки. Коли батька не стало, сім’ї в Інті виділили двокімнатну квартиру, а до того вони в бараках. Лише у 1982 році з матір’ю переїхав в Україну. Їм вдалося виміняти квартиру в Інті на аналогічну в Стрию (Львівської області), щоправда, у старому, ще австрійському будинку. 

У 2006 році балотувався від молодіжки «Нашої України» на посаду мера Бережан. Із 13 кандидатів зайняв 5 місце.

У 2015 році став першим заступником голови Бережанської РДА.

Одружився в 2006 році. Дружина Марія – директор і співвласник фірми з виробництва сиру в с. Саранчуки (Бережанський р-н). До того працювала в банку,  очолюючи одне з бережанських відділень, а ще раніше – у військовій частині. Має двох доньок. Сім’я залишилась у Бережанах, чиновник щодня їздить на роботу до Тернополя, пише Номер 1. 

 

Віктор Устенко  – політтехнолог із Чернігівщини, який декілька років вчить кандидатів ставати депутатами.

Він проживає в Ічні Чернігівської області.

Декларація майбутнього чиновника свідчить про те, що ані він, ані члени його сім’ї не мають доходів. Попри це, в минулому році його донька придбала земельну ділянку в Києві за 480 тисяч гривень.

Ще у самого Устенка та членів його сім’ї є чималі заощадження: 980 тисяч гривень, 55 тисяч доларів США та 12 тисяч Євро.

Віктор Устенко вже бере участь в формуванні певних публічних позицій Тернопільської обласної державної адміністрації, пише Інфопростір

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ