Читайте нас в соціальних мережах

Майже сімсот тисяч гривень фінансової допомоги компанія «Агропродсервіс» надала медицині Зборівщини для боротьби з коноравірусом

Вівторок, 07 квітня 2020 14:59
Три мільйона гривень компанія «Агропродсервіс» спрямувала на боротьбу з коронавірусом і 660 тис з них-у Зборівський район.

Днями Зборівська центральна районна лікарня отримала 150 медичних костюмів від ПП «Агропродсервіс Ярчівці». Також від підприємства проплачені рахунки за медикаменти та антисептики.

Загалом на боротьбу з коронавірусом у Зборівському районі підприємство виділило 480 тисяч гривень, ще 180 тис грн додали підприємства- партнери. Загалом 660 тис грн допомоги.

– Ми отримали благодійну допомогу від «Агропродсервісу» у вигляді одноразових захисних комбінезонів для боротьби з коронавірусною інфекцією. Висловлюємо щиру подяку керівництву компанії. Сподіваємося, що завдяки небайдужим людям і надалі матимемо необхідні засоби для захисту наших лікарів та жителів Зборівщини, – зазначив головний лікар Зборівської райлікарні Богдан Зембра.

Директор ПП «Агропродсервіс Ярчівці» Василь Гамрач наголосив на тому, що компанія завжди бере участь у вирішенні проблем краю.

– Хочу ще раз підтвердити, що «Агропродсервіс» ніколи не стоятиме осторонь проблем, які є на території, де ми працюємо.Підтверджую слова генерального директора нашого агропідприємства Андрія Барана про те, що «Агропродсервіс» спрямував на подолання епідемії коронавірусу три мільйони гривень. Ми вже вкотре доставляємо до лікарень захисні костюми, медикаменти і закликаємо всіх небайдужих краян долучатися до цієї ініціативи, – підкреслив Василь Гамрач.

До слова, від початку епідемії компанія «Агропродсервіс» передала для районних лікарень Тернопільщини понад півтори тисячі медичних костюмів, захисні респиратори та засоби дезінфекції.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар