Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські депутати перерозподілили 27,6 млн грн. бюджетних коштів. На що витратять гроші?

П'ятниця, 06 грудня 2019 15:19
Під час чергової сесії Тернопільської міської ради було прийнято рішення про внесення змін до бюджету громади на 2019 рік. Зокрема, йдеться про  проведення внутрішніх перекидок коштів між головними їх розпорядниками на загальну суму 27,6 млн грн. На що підуть перерозподілені кошти?

Найбільша частина цієї суми буде направлена на виплату заробітної плати, а це понад 10 млн грн. Про це розповів міський голова Тернополя Сергій Надал.

— Ще 5,6 млн грн буде витрачено на придбання автобусів, 2,5 млн грн. буде витрачено на благоустрій територій, 1,4 млн грн надійшло також на утримання закладів охорони здоров’я та ще 6,8 млн грн на потреби управління житлово-комунального господарства, на інсулін  та безкоштовні медикаменти – 1,2 млн грн та на інші цілі, — пояснив очільник міста.

Як пояснили в ТМР, на утримання закладів освіти додатково спрямовано 7,9 млн грн, на потреби управління транспорту – понад 6 млн грн, управлінню культури спрямовано близько 3 млн грн, 450 тис. грн з яких виділено на проведення капітального ремонту пішохідного підвісного мосту в парку «Топільче» та ще 207 тис. грн на ремонт підпірної стіни біля альтанки в парку ім. Т. Шевченка.

До слова, серед коштів, спрямованих управлінню ЖКГ, найбільша сума направлена на проведення капітальних ремонтів у місті та термомодернізації будівель житлового фонду, а ще близько 4 млн грн виділено КП «Тернопільміськтеплокомуненерго», в тому числі майже 800 тис. грн на ремонт теплотраси у дошкільному навчальному закладі на вул. Вербицького.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Євген 06.12.2019, 19:36
А землю під школу на Львівській вкрали, чи ні?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ