Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські перевізники налаштовані рішуче і вимагають підняти вартість проїзду в маршрутках

Субота, 19 березня 2016 19:12
За підвищенням вартості проїзду в тролейбусах тернополян очікує ще один неприємний сюрприз. Цього разу від перевізників маршрутних таксі.

Так, вже з наступного місяця у маршрутках тариф на перевезення найочевидніше піднімуть з трьох гривень до чотирьох. В управлінні транспорту, комунікацій і зв’язку Тернопільської міської ради же просто розводять руками, мовляв, добре, що ще з березня не підняли вартість проїзду.

- З початку весни ціни на проїзд в громадському транспорті мали зрости. Але подорожчання не відбулося тільки через помилку самих же перевізників – вони не подали в управління економіки документи, які б обґрунтовували необхідність збільшення ціни на проїзд в маршрутках, - каже начальник управління транспорту, комунікацій і зв’язку ТМР Ігор Мединський. – Та зупинити процес підняття тарифу вже неможливо, адже перевізники стверджують, що в сучасних умовах за старими тарифами працювати не рентабельно і збитково.

Тож, як тільки будуть зібрані та направлені усі підтверджувальні документи про витрати на паливно-мастильні матеріали, заробітну плату працівникам підприємств та підготовлена звітність про щоденні витрати, прийматиметься питання про затвердження нового тарифу. І цим питанням займеться виконавчий комітет Тернопільської міськради. Зараз перевізники обґрунтованою називають суму за проїзд в громадському транспорті на рівні 4 гривень.

Коментарі  

+1 #6 Влад 20.03.2016, 08:54
Комунальні послуги підняли, проїзд хочете підняти! А коли зарплату думаєте піднімати? Чи всі думають що ми за фляшку вина працювати люди будуть?
Скарга
+1 #5 Толік 20.03.2016, 01:00
А що солярка подорожчала? Вона блін як дешевшала з 24 до 15 грн. не один той підар перевізник ціну не знизив, хоч пальне дешевшало Чи може людям зарплату підняли ?
Скарга
+1 #4 галина 19.03.2016, 21:40
Яка не рентабельність ,менше до кешені потрібно класти ,потрібно щоб кожна маршрутка мала касовий апарат.Для такого міста як Тернопіль і 3 (три) гривні забагато.В Києві які зарплати,а які в Тернополі ?В маршрутках людей як худобу возять,то скоро проходьте,дасиш сто гривень видасть здачу по гривні ,грубіянять,осо бливо на 13 маршруті.На місті мера яб 4 (чотири) гривні тариф не підтримала б,для Тернополя це дуже дорого,менше хай крадуть і будуть рентабельні.
Скарга
0 #3 Ромус 19.03.2016, 20:55
В Києві більшість маршруток їздять по 4грн- то скажіть як вони можуть працювати (враховуючи )їхні зарплати , наші не можуть? і що це за економічне обгрунтування зразу на 25% при зниженні ціни на паливо?
Скарга
+1 #2 233 19.03.2016, 20:30
точно. пасажири рішуче налаштовані вибити дурість із перевізників. скільки можна металобрухтом людей перевозити і ще щось вимагати.
Скарга
+2 #1 Микола 19.03.2016, 19:43
Нічого дивного немає. Власники маршрутків також хочуть їсти червону ікру.А нам забивають голови про нерентабельніст ь. У свою кишеню вони добре рахують.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ