Читайте нас в соціальних мережах

НАБУ знайшло докази корупції у кабінетах заступників обласних прокурора та поліцейського, - джерела

Середа, 24 лютого 2016 21:18
Детективи Національного антикорупційного бюро України вже виявили докази корупційних дій у кабінетах двох високопосадовців.

Про це повідомляють власні джерела «Тернополян».

Мова йде про першого заступника прокурора Тернопільської області Івана Антюка та заступник начальника Головного управління Національної  поліції в Тернопільській області Руслана Балика. Зокрема, джерела розповідають, що у цих правоохоронців знайшли значні суми грошей та інші докази корупційних дій.

Також фахівці НАБУ обшукали робочий кабінет прокурора міста Тернополя Віталія Сідорова і заступник начальника-начальник слідчого управління Головного управління  Національної поліції в Тернопільській області Казимира Попіля.

Мікроавтобуси НАБУ ще досі запарковані під обома прокуратурами та обласним управлінням поліції.

Нагадаємо, сьогодні НАБУ здійснило рейд в обласні прокуратуру і поліцію, а також детективи навідалися у прокуратуру міста Тернополя. 

IMG 5187

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+4 #1 Володимир 25.02.2016, 10:21
Нехай перевірять корупційний зв"язок Начальника УМВСУ О. Богомола і ректора медуніверситету М. Корди, (позакривав усі кримінальні справи порушені поти Корди за хабарі від іноземців) а також генерала міліції, колишнього губернатора М. Цимбалюка в плані кришування тіньових грошей, отриманих від іноземців, а також наркотрафіка, що йде через цей вуз і далі розходиться по приватних розважальних закладах, що належать Цимбалюку. Цимбалюк запеклий регіонал, друг Януковича, нещодавно очолив Блок Юлії Тимошенко по Західному регіону! Куди дивиться Юля? Близька родичка Богомола працює в ТДМУ у відділі кадрів. Можливо це його дружина чи сестра, має інше прізвище.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ