Читайте нас в соціальних мережах

20-річного тернопільського студента підрізали на дискотеці. Хлопцю терміново збирають гроші на лікування

П'ятниця, 13 листопада 2015 14:41
Тернопільські студенти підуть на побачення за гроші, щоб врятувати життя 20-річному студенту ТНПУ Максиму Петручоку. Хлопець навчається на інженерно-педагогічному факультеті, втім зараз йому не до книг і конспектів – він у важкому стані через бійку.

Як розповідають одногрупники Максима, сам він з Бродів. Востаннє поїхавши у рідне місто, пішов з друзями на дискотеку, де отримав поранення ножем в районі грудної клітки та легень під час бійки. Хлопець впав у кому, йому зробили операцію і зараз його стан стабілізувався – Максим розплющив очі.

З метою допомогти йому тернопільські студенти організовують аукціон побачень, де можна як придбати побачення з людиною, вигравши лот, так і самому стати лотом, загрузивши власне фото в альбом на сторінці аукціону в соцмережі «Вконтакте».

Деталі благодійної акції ТУТ.

Оплачувати лоти потрібно на рахунок: 5168 7420 2142 9422 (Петручок Максим Сергійович). Рідні та друзі Максима щиро вірять, що завдяки людській небайдужості молодий хлопець скоро стане на ноги, тож просять допомогти зібрати кошти на дорого вартісне лікування.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ