Читайте нас в соціальних мережах

Новозбудований «Парк здоров’я» вже починає розвалюватись (фотофакт)

П'ятниця, 06 листопада 2015 15:11
Вибоїни на пішохідних доріжках та потрощені сміттєві контейнери – так сьогодні виглядає «Парк здоров’я», який обладнали лише два місяці тому. 

Про це «Тернополянам» повідомляють читачі підтверджуючи свої слова рядом фотографій.

«Наприкінці серпня у Тернополі відкрили Парк здоров’я, а вже сьогодні він починає розвалюватись. На пішохідних доріжках – вибоїни, сміттєві контейнери – розбиті. Звісно, зараз у всьому можна звинуватити вандалів. Але пригадуючи з яким поспіхом робився Парк здоров’я – помилки все ж допустились комунальники.  Тому страшно представити, як виглядатиме Парк здоров’я після зими. Вочевидь після сильних морозів у парку доведеться робити капітальний ремонт», - пише на редакційну скриньку «Тернополян» пан Василь.

Нагадаємо, «Парк здоров’я» відкрили поспіхом спеціально до Дня міста. На момент відкриття  у парку ще не були  готові спортивні майданчики, а тільки встелена бруківка та пішохідні доріжки.  Та вочевидь і це робилося нашвидкуруч. 

IMG 4332

IMG 4330

IMG 4328

 

Коментарі  

0 #1 piterqqq 06.11.2015, 16:43
Я з фото нічого страшного тут не побачив. Як можна писати таку статтю, коли зима на носі і осіння похмура, дощова та вітряна погода не сприяє оновленню парку та його фотогенічності.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ