Читайте нас в соціальних мережах

Ще один «слуга» з Тернопільщини Володимир Гевко вихваляється заслугами попередньої влади

Понеділок, 30 березня 2020 10:39
Народний депутат з Тернопільщини від «Слуги Народу» Володимир Гевко приписує собі досягнення попередньої влади.

На своїй сторінці у Facebook нардеп вихваляється тим, що Чортків, Борщів, Заліщики та смт Товсте отримали сучасні укомплектовані автомобілі швидкої допомоги.

Однак Володимир Гевко забув додати, що його заслуги у цьому – нуль, бо машини Тернопільщина отримала у рамках пілотного проекту попередньої влади. А саме, у 2018 році році уряд Володимира Гройсмана започатковав прогрмаму, завдяки якій для Тернопільської області закупили 42 автомобілі швидкої допомоги.

– Сьогодні, смт Товсте отримало новий, сучасний, обладнаний усім необхідним, автомобіль Швидкої Допомоги! Нові машини також отримали Чортків, Борщів і Заліщики. І хоч у попередньому розподілі Товстого не було, я дуже радий, що вдалось довести необхідність отримати таку машину громаді, яка тепер матиме на балансі свою лікарню! В сьогоднішній ситуації - це життєво важливо! Ще раз вітаю лікарів швидкої допомоги з обновкою!  написав Володимир Гевко.

До слова, на реалізацію проекту у 2019 році дбуло скеровано 100 млн. грн. Після проведення довготривалих міжнародних тендерних процедур вдалося закупити 42 нових обладнаних автомобілі екстреної швидкої допомоги. 27 березня машини відправили у відділення екстреної медичної допомоги міста та районів Тернопільщини.

Нагадаємо, що попередній голова Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Сопель у звіті про сто днів своєї роботи задля піару вихвалявся результатами програмами уряду Гройсмана, приписуючи собі чужі заслуги.

IMG 1594

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар