Читайте нас в соціальних мережах

Один термометр та 68 пар рукавиць. Таку допомогу отримала районна лікарня на Тернопільщині, де сьогодні спалах коронавірусу (фото)

Середа, 01 квітня 2020 11:13
Не пройшло і тижня як ТОДА спромоглася виділити спеціалізовану медичну допомогу умім районним лікарням області. Дісталося і Монастириській лікарні, де сьогодні спалах коронавірусу і уже зафіксовано 77 хворих, з них 32 медики.

Отже, вчора, у Тернополі розприділили скільки кому необхідно і відправили по районах.

По факту і по документах Монастириська районна лікарня отримала:

Рукавиці - 23 пари розміру М, 20 пар розміру S, 10 пар розміру L, і ще по 2, 5 та 8 пар інших розмірів - загалом 68 пар рукавиць. 

Бахіли - 700 пар. 

Спеціалізовані медичні трубки - 10 штук. Контури дихальні - 20 штук. Спеціалізовані фільтри - 3 штуки. Термометр електричний - 1 штука.Багаторазовий датчик універсальний - 1 штука. Датчик для дорослих - 3 штуки. 

Загалом Монастириська районна лікарня від ОДА отримала - 68 пар рукавиць, 700 пар бахілів, 1 електричний термометр, та 46 спеціалізованих медичних товарів - датчиків, контурів дихальних та фільтрів. 

Про захисні костюми, маски, апарати ШВЛ чи інше спеціалізоване обладнання у документах навіть не йшлося, та декілька днів тому ТОДА надавала інформацію, що у Монастириську районну лікарню відправили - 100 захисних костюмів, 380 масок різних рівнів захисту, 200 швидких тестів, рукавиці, бахіли, дихальні контури, ендотрахеальні трубки, а також для Монастириської районної лікарні від Почесного консульства Литовської Республіки у Тернополі передали - маски, рукавиці, шапочки та бахіли.

Натомість головний лікар Монастириської районної лікарні сказала, що усе, що в ОДА заявили усе дали, та пообіцяла скинути список того, що отримали пізніше. 

"Я скину список того, що ми отримали пізніше, бо змушена дати колективу вказівки до роботи, - відзначила Стефанія Підгірна. - Хочу відзначити, що того, що ми отримали вчора вистачить лікарні на три дні".  

Якщо ми отримаємо додаткову інформацію про медичне обладнання та засоби захисту, які передали медикам Монастириська, то обов'язково про це напишемо. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар