Читайте нас в соціальних мережах

Правоохоронці перевірили чутки про зараження коронавірусом громадян Молдови у Почаївській лаврі

Вівторок, 24 березня 2020 10:05
21 березня в інтернеті з’явилася інформація, що шестеро громадян Молдови заразилися коронавірусом під час паломницької поїздки до Почаївської лаври.

Таку новину поширили всеукраїнські ЗМІ. На деяких сайтах писали, що група із 70-ти осіб приїжджала на екскурсію до монастиря двома автобусами.

Отримавши таку інформацію, правоохоронці провели перевірку. Поліцейські поспілкувалися з настоятелем та іншими відповідальними особами Почаївської лаври.

За словами представників монастиря, останнім часом паломники приїжджали до лаври, але лише на легкових транспортних засобах, жодних автобусних екскурсій не було. У монастирі, як стверджують його працівники, осіб з ознаками вірусної інфекції не виявляли.

– На території Почаївської лаври працює медичний кабінет та проводиться постійна дезінфекція усіх приміщень. На період карантину екскурсії призупинені, – інформують у поліції.

Місцеві медики також підтвердили, що мешканці Почаєва, а також особи, які відвідували монастир, до них з ознаками будь-якої вірусної інфекції не зверталися.


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ