Читайте нас в соціальних мережах

Хлопця, який зник майже тиждень тому – знайшли мертвим

Четвер, 17 вересня 2015 18:38
Майже п’ять діб тривали пошуки 17-річного жителя села Лисівці Заліщицького району. Правоохоронці разом з рятувальниками, місцевими жителями обстежували територію, опитували людей. Безвісти зниклого хлопця виявили мертвим.

Правоохоронці з’ясовують обставини його смерті, встановлюють очевидців та свідків події.

Нагадаємо, неповнолітній пішов з дому ввечері. За словами рідних, він поїхав до друга на весілля  в село Олексинці Борщівського району та назад не повернувся.

Міліціонери оперативно відреагували на повідомлення. Почалися посилені пошуки хлопця. На його розшук орієнтували всі міськрайвідділи області.

Як розповів начальник Борщівського райвідділу міліції Володимир Горб’як, сьогодні неповнолітнього знайшли мертвим у кар’єрі поблизу села Мушкарів.  За даним фактом розпочато кримінальне провадження. На даний час причину смерті хлопця встановлює судово-медична експертиза. Як повідомляє СЗГ УМВС України в Тернопільській області,  розслідування триває.

Нагадаємо сьогодні зранку у селі Лисівці Заліщицького району мешканці перекрили рух транспорту. Люди були обурені тим, що правоохоронні органи досі не знайшли неповнолітнього хлопця, який зник ще минулої суботи.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ