Читайте нас в соціальних мережах

На території військової частини у Тернополі відкрили пам'ятну стелу бійцям АТО

Середа, 09 вересня 2015 19:49
З нагоди річниці створення 44 артилерійської бригади та на честь полеглих в АТО її військових, сьогодні у Тернополі відкрили стелу з іменами героїв.

10 військовослужбовців у частину із зони проведення антитерористичної операції так і не повернулися живими. Та пам’ять про них житиме вічно – в цьому переконані побратими загиблих бійців, котрі сьогодні зі сльозами на очах згадували товаришів.

Меморіал встановили поруч зі штабом військової частини. На його освячення завітали представники влади, громадськості, волонтери, пересічні тернополяни та військовослужбовці 44 артилерійської бригади. Священнослужителі УПЦ КП та УГКЦ відправили поминальний молебень поруч із пам’ятником та закликали усіх бути такими ж сильними духом патріотами, як полеглі воїни, котрі не побоялися віддати своє життя за вільну Україну.

Сьогодні ж більшість військовослужбовців 44-ої бригади, якій лише рік, успішно виконують бойові завдання на сході нашої держави, захищаючи її цілісність та відстоюючи мир та спокій для українців. Окрім відкриття пам’ятної стели, 9 вересня нагородили також кращих військових, в стінах військової частини лунала музика та доносилися аромати «солдатської кухні», страви якої усім гостям заходу готували артилеристи. Натомість, волонтери Логістичного складу допомоги бійцям АТО презентували хлопцям з бригади нову автівку, гроші на яку збирали під час останній урочистостей в місті.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ