Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопіллі – ще один «двохсотий». В області сьогодні – День скорботи

Субота, 22 серпня 2015 09:20
Чергова жахлива звістка знову долинула на Тернопільщину. Вчора ми втратили ще одного земляка в зоні АТО – Тараса Біленького.

Трагедія трапилася під час виконання військовослужбовцем 6-го окремого мотопіхотного батальйону 44-ї бригади своїх службових обов’язків. Боєць був родом з Підволочиська.

А вчора на Тернопілля привезли тіло ще 29-річного уродженця міста Кременець Миколи Чорного. Він ще у вересні минулого року загинув від Савур-Могилою, втім ідентифікувати невідомого солдата та перепоховати його вдалося лише тепер.

У зв’язку з цими трагічними подіями 22 серпня на Території області оголошено Днем жалоби.

У розпорядженні, підписаному головою ТОДА Степаном Барною йдеться про те, що на знак скорботи за загиблими у День жалоби на території області буде приспущено Державний Прапор України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, комунальних та державних підприємствах та закладах, установах, організаціях на території області.

Окрім того на Тернопільщині було дано доручення відмінити проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань та внести відповідні зміни до програм аудіовізуальних засобів масової інформації, які діють на території нашого краю.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ