Читайте нас в соціальних мережах

У чотирьох районах на Тернопіллі працівників військово-лікарських комісій переатестують, а хабарників посадять

Вівторок, 04 серпня 2015 18:37
Склад військово-лікарських комісій у Бучацькому, Монастириському, Борщівському та Заліщицькому районах будуть переглянуті, а їхні працівники переатестовані. Пов’язано це з величезною кількістю висновків щодо непрацездатності жителів районів, котрі підлягають мобілізації.

Про це відкрито заявив голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

- Якщо буде необхідність, то деяких працівників цих комісій ми замінимо на більш професійних. Якщо ж буде встановлено, що ті чи інші медики під час оглядів військовозобов’язаних вимагали і отримували кошти за статус непридатного, то такі «фахівці» військово-лікарських комісій будуть притягнуті до відповідальності за корупційні дії. Це є неприпустимим явищем під час мобілізаційної кампанії, - повідомляє обласний очільник Тернопільщини.

Найгірші показники виконання плану шостої хвилі мобілізації на Бережанщині та в Монастириському районі. Цю проблему обласні чиновники разом з військкоматами обіцяють виконати вже найближчим часом, адже остання в цьому році мобілізаційна хвиля завершується вже 18 серпня, а Тернопілля досі виконало лише неповних 30 її відсотків.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ