Читайте нас в соціальних мережах

У Ланівцях волонтера, який віз військову машину на СТО, оштрафували за неробочу лампочку

П'ятниця, 17 березня 2023 10:46
У місті Ланівці на Тернопіллі поліція оштрафувала водія, який доставляв військове авто з кордону на станцію обслуговування.

Як розповіла у Facebook Наталя Гамера, неприємний інцидент стався вранці 16 березня.

За словами жінки, причиною штрафу став неробочий покажчик повороту. Авторка допису каже, що автомобіль якраз прямував на огляд у майстерню, однак правоохоронці не взяли до уваги цю інформацію.

О 15 годині лановецькі волонтери поїхали до кордону з Польщею по чергове авто для ЗСУ, близько четвертої ранку повернулися. Декілька годин відпочили та вирушили на СТО, адже через 3 дні бус мав вирушити на фронт.

"Машину потрібно оглянути, поремонтувати те, що необхідно, пофарбувати і передати військовим справною. Валерій подолав уночі 300 км цим течиком, а вранці в Ланівцях його зупинили свої патрульні і склали протокол про правопорушення... Яке? А лампочка повороту не світила!

Каже поліцейський, що робота в нього така – виявляти порушення. І йому начхати, що машина перетнула кордон майже опівночі, про що свідчать відповідні документи, і відомий вже не тільки в нашому регіоні волонтер їде нею в майстерню, щоб перевірити, чи все в порядку", – поділилася Наталя Гамера.

Жінка додала, що кермувальник просив не виносити цю ситуацію на загал, але її дуже обурила ця ситуація. 

У Патрульній поліції Тернопільщини прокоментували, що Ланівці поза межами їх управління і штраф був оформлений не їх інспекторами.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ