Читайте нас в соціальних мережах

Закулісна мода на Тернопільському «fashion show» (фоторепортаж)

Субота, 23 травня 2015 12:25
Головні покази колекцій українських дизайнерів на Тернопільських днях моди зібрав повний зал глядачів. Щоправда політична так-звана «еліта» відверто проігнорувала подію. Винятком стали лише кілька відомих обличь.

Загалом, організатори фінального «фешн шоу», як і анонсували, зробили акцент свята на українських етнографічних традиціях. До цієї ініціативи долучилися і багато гостей свята.

Щодо політичної еліти, то цього року вище керівництво міста та області, депутати різних рівнів проігнорували подію. Як вдалося дізнатися, за день до самих показів було повернуто пів десятка квитків у ВІП-зоні. Подейкують, що там мали сидіти керівник міста на чолі з мером Сергієм Надалом, який до цього не пропускав головну модну подію Тернополя.

Винятком серед політиків стали депутати міської ради Михайло Ратушняк (спонсор і партнер свята), Марія Баб’юк (учні її коледжу брали активну участь у підготовці свята) і Ольга Похиляк.

Нагадаємо, вчора, 23 травня, у холі драмтеатру відбулися покази колекцій українських дизайнерів у рамках Тернопільських днів моди. Свої колекції у стилі етно продемонстрували київська дизайн-студія «Світло», студія вишивки «Чичері»  зі Львова, тернопільська дизайнерка Ірина Цісецька, Маргарита Козак з Житомира, столична Елла Ковтун і показ з приватних колекцій Роксоляни Шимчук зі Львова, родини Демкури та Віри Матковської.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ