Читайте нас в соціальних мережах

У Шумську розпочали роботи з пробивання свердловини, щоб мати воду в разі відключення світла

Четвер, 01 грудня 2022 18:30
У містах Тернопільщини готуються до ймовірного повного блекауту. 

Так, у місті Шумськ на території місцевої лікарні розпочали роботи з пробивання свердловини, щоб мати можливість забезпечити містян водою, в разі відсутності електрики. 

"Розпочато роботи з пробивання свердловини на території Шумської міської лікарні з автономним електроживленням для забезпечення альтернативного (аварійного) водопостачання потреб закладу. На сьогодні, при відключенні електроенергії, Шумська лікарня повністю забезпечена теплом та електроенергією завдяки потужному дизельгенератору, який був встановлений у минулому році", - йдеться у дописі Шумської територіальної громади. 

Також спільними зусиллями міської ради, ШумськРЕМ, Укртелекому, мобільних операторів та бізнесу забезпечено роботу,при відсутності електропостачання (на аккумуляторних батареях та електрогенераторах), мобільного зв’язку, частково інтернету по оптичному кабелю та роботу екстрених викликів 101, 102, 103.

До того ж у місті відремонтовано водяну помпу - колонку, яка довший час не працювала, на території багатоповерхівок по вулиці Українській, щоб у разі відсутності водопостачання в центральному водогоні, була часткова альтернатива для забезпечення водою.

 

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ