Читайте нас в соціальних мережах

Мер Тернополя публічно звернувся до енергетиків області через несправедливе відключення світла

Середа, 30 листопада 2022 15:20
Очільник Тернополя Сергій Надал став на сторону місцевих мешканців та вимагає в енергетиків області стабілізувати графік відключень світла.

 Так, на думку мера, не може не викликати обурення в людей, коли одні і ті самі мікрорайони в ранкові і вечірні години залишаються без енергопостачання.

«Я хочу звернутися до енергетиків нашої області. Наша громада розуміє і підтримує вас у цей час напруженої роботи і боротьби. Ми з розумінням ставимося до того, що графіки складені не ідеально. Однак я закликаю вас до СПРАВЕДЛИВОГО І РІВНОМІРНОГО розподілу відключення споживачів.

Тернополяни терплячі і розуміють складність ситуації в країні, яка воює. Ми спілкувалися на зборах з головами правлінь ОСББ, обговорили ризики і готуємося до погіршення ситуації. Але зараз, коли доведені до відома людей графіки, то щодня без світла залишаються в одні і ті ж ранкові і вечірні години цілі мікрорайони, то я розумію обурення людей. Виношу це питання публічно і звертаю вашу увагу на необхідність внормувати графіки.

Дякуємо ЗСУ, які без світла, води, тепла, в окопах, відвойовують кожен сантиметр нашої землі. Україна переможе!», - написав у своєму Телеграм-каналі Сергій Надал.

А що ви думаєте з цього приводу? Чи влаштовують вас графіки відключень та чи справедливі вони?

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ