Читайте нас в соціальних мережах

Коронавірус набирає обертів: за добу на Тернопіллі – 510 заражень, одна жінка померла

Середа, 21 вересня 2022 10:13
Фото: Укрінформ Фото: Укрінформ
На Тернопільщині стрімко зростає кількість хворих на ковід.

Лише за минулу добу недугу підтвердили в 510 мешканців краю.

Додалися й летальні випадки – за даними обласного центру контролю та профілактики хвороб, померла 78-річна жінка з Тернополя. 

За весь час пандемії у нашому регіоні зафіксували 158 352 інфікування китайським вірусом. 151 тис. 884 людини здолали недугу, 2 450 заражених – померли. 

Раніше головний санітарний лікар України Ігор Кузін заявив, що розпочалася осіння хвиля COVID-19. За його словами, вона є базовою та триватиме до весни.

Нагадаємо, Департамент охорони здоров'я Тернопільської облдержадміністрації закликає носити маски у місцях великого скупчення людей і вакцинуватися проти недуги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітні, хворі на коронавірус, частіше потрапляють до реанімації та під апарат ШВЛ – МОЗ

В Україні зареєстрували другий випадок мавпячої віспи

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

-2 #1 Роман 25.09.2022, 19:27
Хто ще не зробив щеплення, то, мабуть, треба замислитись, бо на консультації уролога у Києві (у клініці Медіком medikom.ua/urol ogiya-kiev/ ) я дізнався, що саме ковід став причиною з потенцією - таке собі ускладнення. Я ще досить молодий хлопчина, раніше такого не було, а тут ця неприємність. Десь за 2 місяці все нормалізувалося , але відчуття дуже неприємні залишись. Кажуть, що щеплення на 100% відсотків не захищає, але з ним хвороба перебігає у легкій формі та без суттєвих ускладнень.
Скарга

Додати коментар