Читайте нас в соціальних мережах

Тернопіль – мало не єдине місто України, де не зросла вартість проїзду в громадському транспорті

Вівторок, 16 серпня 2022 12:43
12 мільйонів гривень з бюджету Тернополя було додатково спрямовано на потреби місцевих комунальних транспортних підприємств, які зазнають зараз колосальних збитків.

 

Про це під час прямого ефіру розповів мер Тернополя Сергій Надал. За його словами, Тернопіль – мало не єдине місто в Україні, яке не піднімало тарифи на проїзд в громадському транспорті.

«Ми зберегли усі тарифи, не зважаючи на те, що  піднялась ціна на паливо, на електроенергію, на запчастини. Крім того у Тернополі збережена можливість пасажирів в період 30 хвилин здійснювати необмежену кількість пересадок в громадському транспорті по єдиному квитку. Ми зберегли усі можливі пільги на проїзд в громадському транспорті», — каже міський голова Тернополя.

Сергій Віталійович також підкреслив, що довелось обмежити кількість транспорту, котрий курсує по місту.

«Це був вимушений крок, але завдяки цьому ми зберегли існуючі тарифи та не підняли ціни для населення. Воно за собою тягне шалені збитки для наших транспортних підприємств, в тому числі і комунальних, тому на це було виділені додаткові кошти, аби отримати гарантію збереження діючого тарифу до кінця поточного року, зі збереженням існуючої транспортної мережі», — наголосив очільник міста.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ