Читайте нас в соціальних мережах

У Чортківській колонії «кримінальний авторитет» щомісяця заробляв близько півмільйона гривень (ФОТО)

Понеділок, 20 червня 2022 15:42
Підпільний гральний бізнес щомісяця приносив організаторам близько півмільйона гривень.

Керував злочинною групою «кримінальний авторитет», який відбував покарання за тяжкі злочини у Чортківській виправній колонії, зазначили у поліції Тернопільської області.

Будучи ув’язненим у колонії ватажок відігрівав роль «наглядача». Він керував коштами, які забезпечували злочинну діяльність на її території та за межами.

«Підозрюваний у спільники взяв товаришів на волі, які контролювали незаконний бізнес. Частину коштів видавали як зарплату усім учасникам протизаконної схеми, а решта йшла на розвиток ігрового бізнесу та в «злодійську касу»», - наголосили у поліції.

Щоб припинити злочинний вплив, ув’язненого перевели в іншу установу.

«На волі контролювала ігровий бізнес жителька Запоріжжя, 1995 року народження. Вона вела усю бухгалтерію, набирала персонал, розраховувалася з підлеглими та звітувала організатору. До злочинної організації, окрім власника, входило близько 10 осіб», - розповіли у поліції.

На території колонії та в ігрових закладах провели санкціоновані обшуки.

Оперативники вилучили 22 гральні автомати, більше сотні комп'ютерної техніки, «чорнові» записи, списки боржників, гроші, отримані від ставок, мобільні телефоні та інше майно.

Організатору незаконного грального бізнесу оголосили підозру у вчиненні злочинів, згідно із ч. 3 ст. 27, ч. 4 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2 та ч. 1 ст. 255 ККУ.

Ще 7 учасників злочинної банди відповідатимуть у суді відповідно до ч. 2 ст. 27, ч. 4 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2 та ч. 2 ст. 255 ККУ.

Тривають слідчі дії і готується обвинувальний акт до суду.

 

gr_avtomaty1.jpg

gr_avtomaty2.jpg

gr_avtomaty3.jpg

gr_avtomaty4.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ