Читайте нас в соціальних мережах

Телефонний дзвінок вартував жителю Тернопільщини втрати майже 30 000 гривень

Понеділок, 20 червня 2022 13:02
Шахрайська схема стара, але потерпають на неї щоразу нові жертви. Так сталося із мешканцем Тернопільщини, який втратив усі заощадження після одного телефонного дзвінка.

 

54-річний тернополянин звернувся у поліцію і повідомив, що з його рахунку відбулося списання усіх заощаджень у розмірі 28500 гривень. Передувала цьому телефонна розмова із псевдопрацівником банку.

«До потерпілого зателефонував невідомий та представився співробітником фінустанови. Він зазначив, що в банківській системі відбувається перепис інформації й аби не відбулося автоматизоване блокування рахунку, необхідно зазначити персональні дані. Довірливий чоловік зробив те що його попросили, а за деякий час з його рахунку зникли усі кошти - 28500 гривень», — кажуть правоохоронці та вкотре закликають: ніколи не повідомляйте дані карток третім особам, адже працівники банків не телефонують з такими питаннями до клієнтів — все це справа рук шахраїв.

Відомості про подію слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до ч.1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Якщо ви все таки потрапили на гачок аферистів, не зволікайте, телефонуйте на лінію «102».

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ