Читайте нас в соціальних мережах

"Ми з тими москалями покінчимо раз і назавжди": на фронті загинув військовий з Гусятина

Субота, 28 травня 2022 10:15
"Я радий, що нарешті це сталось. І ми з тими москалями покінчимо раз і назавжди": на фронті загинув військовий з Гусятина.

Про смерть військового Романа Михайлишина з Гусятина на власній сторінці у Фейсбук повідомив житель Тернопільщини Іван Космина. 

"Я відмовлявся в це вірити тому перевіряв інформацію з кількох джерел. Але нажаль це правда, ти, Рома, загинув. Загинув в бою захищаючи Україну. В 2014 році ти пішов добровольцем і з того часу захищав Україну від москалів. Коли я сказав тобі про свої плани з створення музею, ти мені подзвонив і сказав: ''Ваня, маю для твого майбутнього музею подарунки. Розірваний снаряд граду, осколки 150 калібру, гільзи різного калібру, тубос РПГ. Всім цим москалі по нас стріляли'', - відзначив Іван. 

Коли почалось повномасштабне вторгнення москалів Роман Михайлишин сказав: ''Я радий, що нарешті це сталось. І ми з тими москалями покінчимо раз і назавжди. Ми виженемо ту русню назавди з нашої землі і Україна обов'язково переможе''.

"Ти вірив, друже, в Вільну і Незалежну Україну. Ти боровся за Вільну Україну! Ти загинув здобуваючи свободу для України і нас, українців. В Євангеліє від Івана пише: ''Ніхто більшої любови не має над ту, як хто свою душу поклав би за друзів своїх''. Дякую Рома за все, що ти зробив. Дякую твоїй мамі за тебе. Слава Україні! Слава Тобі Герою Роман Михайлишин!", - відзначив Іван Космина.

Співчуваємо рідним та близьким померлого. 

Вічна пам'ять Герою. 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ