Читайте нас в соціальних мережах

«Епідситуація із COVID-19 на Тернопільщині покращується», — Володимир Паничев

П'ятниця, 26 листопада 2021 14:30
На Тернопіллі зменшуються показники виявлення нових випадків інфікування коронавірусом та смертність від COVID-19.

Про це розповідає заступник генерального директора з досліджень біологічних факторів, лікар епідеміолог ДУ "Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України" - Володимир Паничев.

«Позитивні тенденції на Тернопільщині зберігаються. Навіть порівнюючи показники минулого тижня, бачимо, що середнє значення підтверджених випадків значно менше періоду попередніх семи днів. В день у середньому 463,3 хворих одужує, і ця кількість більша, ніж нові зареєстровані випадки коронавірусу. Зараз в середньому 6,9 чол. в день помирає, в той час як минулого тижня цей показник був на рівні 9 людей», — говорить лікар-епідеміолог.

За словами Володимира Паничева, ми продовжуємо перебувати в стані епідемії захворюваності на коронавірус і всі заходи, рекомендовані МОЗ України для недопущення поширення COVID-19 зберігаються і надалі. Що ж стосується вимоги про встановлення обмежень щодо дистанції у закладах громадського харчування, то вона скасовується лише за умови наявності у персоналу та відвідувачів сертифікатів про вакцинацію.

Як вже повідомляв раніше сайт «Тернополяни», в нашій області вже декілька тижнів поспіль спостерігається позитивна тенденція до зменшення кількості хворих на COVID-19.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ