Читайте нас в соціальних мережах

У трагічній ДТП на Тернопільщині загинув 14-річний хлопець (ФОТО)

Четвер, 25 листопада 2021 14:24
Трагічна звістка сколихнула Зборівщину – у ДТП загинув 14-річний хлопчик.

Аварія трапилася 24 листопада близько 20:00 години неподалік села Млинівці на автошляху «Почаїв-Зборів». 

Дитину госпіталізували з важкими тілесними ушкодженнями медики «швидкої» допомоги.

«За попередньою інформацією, дев'ятикласник знаходився на проїжджій частині, коли водій автомобіля ВАЗ, здійснюючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху і збив юнака. Траса не освітлювалася і кермувальник не помітив пішохода. Водій попередньо тверезий. Даний факт внесений в ЄРДР згідно ч.2 ст.286 ККУ», - зазначили у відділі комунікації поліції Тернопілської області. 

У навчальному закладі педагоги та учні не можуть оговтатись від страшної звістки про смерть Володимира Корб'яка.  

«Біль розриває наші серця і досі ця думка не вкладається в голові... Боляче навіть подумати про те, що ми більше його ніколи не побачимо. Неймовірно важко пережити таку втрату батькам, бо найжахливіше в житті – ховати свою дитину», - зазначила у соцмережі Тетяна Зубрик.

Володя навчався у 9 класі. Про нього відгукуються як про активну, щиру та життєрадісну дитину.

«Активний, життєрадісний, щедрий юнак, який тільки починав будувати свої плани на життя, вдихав кожну його мить на повні груди, радував своїх близьких та друзів, мріяв, любив…Світла пам'ять про Володю назавжди залишиться у наших серцях! Діти не вмирають – вони стають янголами та дивляться на нас з небес! Педагогічний колектив нашої школи, учні та техпрацівники висловлюють глибоке співчуття сім'ї Тетяни та Михайла Корб'як з приводу трагічної загибелі їхнього старшого сина Володимира…», - поділилися педагоги.

Співчуваємо рідним та близьким…

 

DTP_dytyna1.jpg

DTP_dytyna2.jpg

Додати коментар