Читайте нас в соціальних мережах

У міськраду Тернополя не пускатимуть людей без негативного тесту на ковід, або невакцинованих

Вівторок, 12 жовтня 2021 16:31
Сьогодні відбулося чергове засідання Тернопільського міського штабу для боротьби з коронавірусом, в ході якого було вирішено прийняти ряд обмежувальних заходів.

Так, вже з 18 жовтня потрапити у структурні підрозділи Тернопільської міськради стане складно. Туди пускатимуть осіб з наявним документом, що підтверджує щеплення принаймні однією дозою вакцини від COVID-19, з від'ємним результатом ПЛР чи експрес-тесту або за наявності документу про перенесену хворобу  COVID-19.

Ініціатором даного нововведення став очільник міського відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Василь Даньчак. За його словами, так можна буде убезпечити і працівників, і відвідувачів від можливого інфікування небезпечною недугою.

Раніше сайт «Тернополяни» вже писав про те, що співробітники тернопільської мерії з 15 вересня мали змогу потрапити на роботу за наявності хоча б одного щеплення або ж з негативним тестом на коронавірус (щотижневий контроль). Зараз же посилення обмежень стосується усіх, кому потрібно буде потрапити в підрозділи ТМР.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар