Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянин Володимир Лех очолив парламентський телеканал «Рада»

П'ятниця, 27 лютого 2015 08:16
Вчора на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення було озвучено ім’я нового директора державного підприємства «Парламентський телеканал "Рада"». Ним став наш земляк Володимир Лех.

Зміни стосовно директора «Ради» і складу редакційної ради були зафіксовані в ліцензії телеканалу. Згідно документу, зі складу редакційної ради вибули Олег Афанасенко, Людмила Горіцька і Василь Климчук. Натомість туди введено Галину Ткаченко, Олександра Бордуніса та Ірину Бикову.

- Ситуація дещо інша. Я з листопада 2014 - директор телеканалу "Рада"....а Нацрада лише сьогодні (26.02.2015) своїм рішенням внесла зміни до ліцензії... А щодо телеканалу, то зміни вже є, і зміни ще будуть....обов"язково!!! — прокоментував новину Володимир Лех на своїй сторінці у «Фейсбук». 

Додамо, що Володимир Лех раніше працював головним редактором і ведучим новин на каналі «Рада». На цій посаді він замінив Василя Климчука. Після відсторонення з посади останнього тернополянин деякий час працював на посаді виконувача обов’язків. Згодом попередній директор парламентського телеканалу написав заяву на звільнення за власним бажанням.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ