Читайте нас в соціальних мережах

×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 79

У Тернополі голова окружного адмінсуду вже 8 місяців "тероризує" підлеглу, яка знає про всі її зловживання та корупційні оборудки

Понеділок, 23 лютого 2015 14:25
Із проханням оприлюднити та донести до громадськості факти незаконних дій з боку голови Тернопільського окружного адміністративного суду Данилевич Надії Андріївни до ГО «Наш рідний Тернопіль» звернулася діючий керівник апарату цього ж суду.

Справа в тому, що 8 травня 2014 року відбулися збори суддів відповідно до закону «Про очищення влади» і було обрано на посаду голови суду Данилевич Н. А., яка до того працювала тут звичайною суддею. Практично зразу після її обрання пані Уляна прийшла до неї в кабінет із запитанням про те, якою будуть подальші дії, адже робота побудована на співпраці.

- У мене були конкретні пропозиції щодо того, як виправити недоліки у роботі суду, деякі напрацювання, підготовлені документи тощо. Натомість, замість адекватної розмови, я почула слова: «Знайдіть місце, де би ви мені не шкодили”. Ми з вами не спрацюємося». Звичайно, я хотіла, аби на дану ситуацію мені «пролили світло», але відповіді я так і не отримала, - розповідає керівник апарату. - Крім того, я сказала Данилевич Н. А. про те, що в суді відбулися зміни, але жодного акту прийому-передачі документів не було здійснено. Вона сказала, що цього непотрібно, хоча навіть у найменшій організації це є обов’язковою умовою перед стартом роботи нового керівника.

Далі вона стала запевнювати керівника апарату, мовляв, остання й так там працювати не буде, зберуть збори суддів, висловлять їй недовіру тобто зроблять усе, для того, щоб її звільнити . Втім, реальних підстав для звільнення очільниця суду не мала. До неї жодних зауважень, як до працівника при попередньому голові суду не було. Навпаки, були різного виду заохочення, адже у судовій системі працює 14 років.

На думку керівника апарату, у новопризначеної голови суду є свої інтереси щодо того, аби якнайшвидше позбавити її посади.

- Так, як я цікавилася для чого їй моє звільнення, особисті джерела повідомили, що голова суду взнавала через різні інстанції, чи може вона свого племінника, який на даний час працює на посаді її помічника, поставити на моє місце. Мені ж пропонувала звільнитися самій, або перейти на посаду – де б я «не шкодила голові суду». Але ж не для того я 14 років пропрацювала в суді, щоб зараз до мене так ставилися, переступаючи всі допустимі межі закону і моралі. Справа навіть не в посаді, а в справедливості, - переконує співробітниця окружного адмінсуду.

В керівника апарату донедавна була заступниця, котра віддала 10 років життя роботі в суді і гідно справлялась із покладеними на неї обов’язками. Однак її під тиском таки змусили написати заяву та перевестися на посаду секретаря. Зробила голова суду це в час, коли керівник апарату була в лікарні. Однак, у відповідності до ЗУ, призначення на посаду керівника апарату та заступника керівника апарату відбувається на підставі наказу начальника Територіального управління державної судової адміністрації.

Нехтуючи законом, новопризначена голова суду дозволяє собі призначити тимчасово виконуючого обов’язки заступника керівника апарату. Нову посаду, до того ж, отримує людина, котра не має жодного стосунку до займаної посади, не відповідає кваліфікаційному рівню. Він в свою чергу, без оголошення конкурсу (що є також обов’язковим) стажує на цю ж посаду людину, котра «підходить» голові суду, після чого видається наказ про призначення даної особи на місце заступника керівника апарату. Все це – незаконні дії керівника суду та її підлеглих, котрі, аби не залишитися без роботи, змушені виконувати злочинні накази.

- У вересні місяці після того, як я вийшла на роботу, взнаю, що є багато незданих справ у канцелярію суду. Перевірка канцелярії входить безпосередньо до моїх прямих обов’язків. Коли я виявила ці недоліки, описала все це в акті, головою суду було сказано працівникам жодних пояснень мені не давати, в тому числі й документацію. Тобто був явний факт перешкоджанню виконання посадових обов’язків, - каже керівник апарату. - В той же час, як і було обіцяно мені раніше, збирають збори суддів і мені оголошують недовіру. Втім, навіть це рішення було незаконним хоча б тому, що в переліку питань був просто пункт про звіт керівника апарату за перше півріччя 2014 року. Я відзвітувала, після чого голова суду заявила про те, аби внести до порядку денного питання про висловлення недовіри керівнику апарату суду. Я глибоко переконана, що дане питання було обговорене і домовлене заздалегідь, все відбулося з грубими порушеннями, на що у мене є підтверджуючі документи. Дане рішення зараз оскаржується в судовому порядку.

Після отриманого стресу, керівник апарату знову потрапляє в лікарню, адже на неї здійснювався шалений тиск. Після закінчення лікарняного, вона застала на роботі нового кадровика. Коли ж керівник апарату суду запитала про акти прийому-передачі документів, їй відповіли, що таких немає. Дізналася вона і про те, що конкурс на заміщення цієї посади також не відбувався. Те ж саме було із переведенням заступника начальника фінансового відділу. Дане рішення було скасоване керівником апарату і в суді було доведено правильність таких дій, адже переведення було незаконним. У Тернополі є безліч кваліфікованих працівників, які згідно конкурсу могли би бути призначені на відповідні посади, набравши найвищий бал. Але в голови суду на все це своя думка, хоч структура є державною, а не приватною.

За всім цим послідувало ряд нових проблем. Керівником апарату було надіслано десятки запитів і заяв у різні інстанції у ому числі і на Територіальне управління державної судової адміністрації, де вказувалось, що керівнику апарату суду не надаються документи, котрі потрібні для роботи. Документальної інвентаризації також не було, а коли приїжджали перевірки і просили пред’явити документи, вона змушена була пояснювати, що у неї їх просто немає, оскільки жодної документації для використання в роботі не надавалось відповідальними особами, а частина документів взагалі тривалий час перебувала в кабінеті голови суду – всупереч чинному законодавству.

- Шафи опечатувалися і розпечатувалися по декілька раз, складалися акти виїмки. Пізніше як мною особисто було з’ясовано – що зникла моя Декларація, про що в Доповідній записці було повідомлено голову суду. І як ще одну спробу для мого звільнення мене безпідставно звинуватили – в корупції. В суд викликали працівника СБУ, я ж дала пояснення про те, що згідно законодавства працівник, який відповідальний за декларації, змушений би був у 15-денний термін повідомити керівництво та правоохоронні органи про те, що тою чи іншою особою не подалася декларація. Крім того, щорічно подаються відповідні звіти. Всі вони були подані вчасно, усі документи в порядку, кадровик жодних заяв не подавав, а тут раптово зникає моя декларація. Цікаво, що й це псевдорозслідування проводилося зацікавленими особами, які є прибічниками Данилевич Н. А. Поки ж справа перебуває на розгляді суду, - пояснює керівник апарату. - Насправді, ситуація є смішною, адже окрім зарплати я отримую хіба аліменти на дитину, які завжди прописувала в декларації. Приховувати щось може голова суду, а не простий працівник, який живе на оклад.

Керівником апарату вже було подано дев’ять позовів до суду. Їх передали в Хмельницький, адже на місцевому рівні такі справи не вирішуються. Позаяк, один з позовів, всупереч закону, таки розглядається в Тернополі.

- Я писала не лише в прокуратуру і СБУ, а й голові Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, де чітко описала суть проблеми. Там же вказувала і про те, що мені за весь цей період не виплачувалися ні премії, ні надбавки, ні допомога на лікування. Усім працівникам такі грошові кошти були перераховані, окрім мене. Мені не надавалася відпустка відповідно до графіку. Додам, що перевірялися навіть мої лікарняні, збиралися різні дані. Все це – втручання в особисте життя, що суперечить Конституції України, - каже обурена тернополянка.

Все це безчинство в суді, підкреслює керівник апарату, було спрямоване не лише проти неї, але й щодо інших осіб, котрі працювали на відповідальних посадах, але «впали в немилість» новопризначеної очільниці. На неправомірні дії чиновниці писалися скарги і в Раду суддів, і в ДСАУ (Державна судова адміністрація України).

У тому, щоб звільнити керівника апарату окружного адмінсуду, Надії Данилевич було відмовлено начальником Територіального управління державної судової адміністрації. Натомість і його рішення взялися оскаржувати, спираючись на те, що він, начебто, не виконує свої посадові зобов’язання і не реагує на рішення зборів суду.

Як повідомляють у прес-службі ГО "Наш рідний Тернопіль", у цій справі, окрім вищезазначених фактів грубих порушень, простежується і корупційні схеми Данилевич Н. А. Зокрема, згідно зібраної керівником апарату інформацією, як тільки вона пані Надія була призначена головою, на баланс суду вона відразу ж поставила власне авто і до листопада 2014 року використовувала бюджетні кошти для заправки, ремонту та обслуговування власної машини. Варто додати, що в суді в цей період розпочалися й ремонтні роботи, котрі виконувалися знову ж таки земляками очільниці суду. Зрозуміло, що в цьому вона мала також певний фінансовий інтерес. Окрім того, за півроку в суд на різні посади було прийнято декілька осіб і більшість з прийнятих родом із Збаража, як і діюча голова окружного адмінсуду.

А ще, як з’ясувалося, перебуваючи на лікарняному, Надія Данилевич неодноразово підписувала платіжні доручення та накази (хоч в законі прописано, що такого робити вона однозначно права не мала). Даний факт підтвердила і аудиторська перевірка. За це жодної відповідальності Данилевич не понесла. Все це та багато інших явних порушень закону керівник апарату виклала у своїх позовних заявах, скаргах та зверненнях і зараз очікує на справедливе рішення Феміди, яка, як ніякий інший орган влади, повинна дбати про забезпечення і додержання законності.

- Багато співробітників суду знає про порушення закону Надією Андріївною, але мовчить…Мовчать, бо бояться за свої посади, однак у мене страху немає, адже за мною правда і закон - впевнена керівник апарату, хоч і важко у сьогоднішній час добиватись законності,однак я вірю, що серед 100 людей знайдеться хоча б 30 % порядних. - Все очевидне рано чи пізно стане явним і винні будуть покарані, інакше для чого була потрібна революція Гідності та кров патріотів?

 

Коментарі  

+11 #49 тетяна 04.03.2015, 10:17
ха-ха. як добре, що всі тепер будуть знати, хто така Данилевич і їй подібні
Скарга
+16 #48 Патріот 27.02.2015, 23:59
думаю на всіх стовбів не хватить,хоча їх не вішаи потрібно,а провести по вулицях нашого міста,щоб кожен бачив ті морди і знав їх в лице!!!!!
Скарга
+9 #47 Патріот 27.02.2015, 23:53
п.Ігоре - я цю людину знаю багато років і хочу сказати,що -це є порядна людина,а лікуваись мабуть потрібно Вам,які ж Ви жалюгідні та немічні!
Скарга
+9 #46 Патріот 27.02.2015, 23:47
ТЕРНОПОЛЯНИНУ ПОВАГА!!п.УЛЯНІ -молодчина борись з тією нечистю!Я тебе знаю и сильна,розумна та мудра жінка- не здавайся,а ми допоможемо!!!
Скарга
+8 #45 Степан 27.02.2015, 23:25
Вже один із тих зголосився,"Спр аведливий"- 100% працює там же і являється прибічником злочинеці ГОЛОВИ СУДУ- мабуть рило теж у доброму лайні.
Скарга
+11 #44 Степан 27.02.2015, 23:20
Які святі слова сказані Тернополянином, такого лайна ,як в наших державних органах -немає ніде в світі.Об"їздив пів світу і лиш тут все купується та продається- абсолютно все...Люди схаменіться...н евже Ви стадо????
Скарга
+18 #43 Тернополянин 27.02.2015, 22:04
ЗАСІЛА НЕЧИСТЬ У СУДАХ
Не Честь панує у судах, Та ще й пошани вимагає! Яка там совість, стид і страх? Межі свавіллю вже немає! Засіла Нечисть у судах, Торгує всім і продається, Феміда-курва, на очах, Стоїть в пов’язці і сміється! У всього люду на виду, Торгують ніби на базарі, І правлять гроші за біду Продажні ці, нікчемні тварі. Це вже не судді – торгаші, Суди справжнісінькі борделі. Немає Бога в їх душі, А їх Богиня на панелі! Яка там Правда і Закон Яке до біса правосуддя. Вирішує все Телефон, І Вашингтонове погруддя. Тут Долар дійсно править бал І це вже оргія, не свято. Коли при владі кримінал, То і Христа було б розп’ято! 12. 11.2012 р.
Скарга
+17 #42 Тернополянин 27.02.2015, 21:48
Ходжу по судах три роки. Стверджую-судов ої системи в Украіні немає.Скажу більше-якби тернополяни знали що насправді робиться в судах,то в Тернополі був би майдан!!! Підтримую повністю п.Уляну! Не кожен на таке здатний. Надії на СБУ також ніякої.В прокуратурі і судах кругова порука.Одним словом-приїхали ....Коли це все усвідомлюєш - то розумієш що чекає Україну, якщо ше буде ніяких змін в судовій сиситемі влади!
Скарга
+14 #41 Марта 26.02.2015, 15:11
Цитую Нестор:
наскільки зрозумів блядство в Тернополі як процвітало так і процвітає. До вас місцеві шавки бачу нічого не дійшло!.. Це все що робиться в наших судах ,адміністраціях ,прокуратурах вас підераси не цікавить ! Продажні тварі завжди пристосуються за любої продажної влади . Що ж коли будуть вішати на озері Данилевич ,не забудьте прибігти поскавуліти в її захист .Чи засците ? Правильно ,))) бо ще хтось і з вас зможе до неї приєднатись . В Києві зрозуміли що справедливості і від цієї влади не очікувати !!! От тільки чому в Тернополі цього не розуміють? Ви скажете кому вірити коли і Свобода обісралась і т.п. Та собі вірити люди , собі . В Києві сьогодні пройшов упереджувальний марш .Скоро такий марш пройде і в Тернополі. Ми маємо міняти цих підерасів допоки не виберемо гідних . . .

Якраз ці шавки свої хвости попіджимають і в перших рядах будуть кричати що так Данилевич і треба, а добрими будуть до їншої влади......яка прийде. Це страшно коли ми живем серед таких хамеліонів..... ......які готові будь кому задницю лизати лиш би їх не чіпали.
Скарга
+15 #40 Марта 26.02.2015, 13:57
По-перше, п. Уляні не потрібно писати під чиїмось іменем, оскільки вона сама за себе пише. По-друге, на її місці може опинитись будь хто, тому зубоскалити тут не варто. А бісить вас тільки те що вона незмовчала і почала захищати свою гідність. А от ШИЗОФРЕНІЯ мабуть у когось із вас, та не журіться вас вилікують безкоштовно не потрібно навіть буде кошти збирати.
Скарга
+16 #39 ira 26.02.2015, 00:33
Прочитавши статью и коментари вирисовуеться картина хто е хто.Хто р.Ульяна ,а хто голова суду з своими прихилниками.Чи таючи думаю скильки зла ненависти в тих людях ? А за що?? Невже усе втрачсено совисть гиднисть доброту .а що у вас залишилось невже одна пустота? Нетреба забувати що копаючи яму комусь и самому можна в неи попасти.
Скарга
-12 #38 Я!!! 25.02.2015, 23:52
Щиро вдячна за збір коштів, мене потроху попускає, але ліки з кожним днем все дорожче і дорожче. А в лікарнях одні недоліки бачу, у психлікарні звернулася до головного лікаря з конкретними пропозиціями щодо виправлення цих недоліків. На наступний раз опишу докладно як мене і з цього будинку хотіли вижити.
Скарга
-16 #37 Справедливий 25.02.2015, 23:48
А питання до Нестора, а міняти на кого? На таких як пані ульяна чи що? Я би побоявся на таку людину міняти, було б кого захищати.
Скарга
+14 #36 Нестор 25.02.2015, 21:37
наскільки зрозумів блядство в Тернополі як процвітало так і процвітає. До вас місцеві шавки бачу нічого не дійшло!.. Це все що робиться в наших судах ,адміністраціях ,прокуратурах вас підераси не цікавить ! Продажні тварі завжди пристосуються за любої продажної влади . Що ж коли будуть вішати на озері Данилевич ,не забудьте прибігти поскавуліти в її захист .Чи засците ? Правильно ,))) бо ще хтось і з вас зможе до неї приєднатись . В Києві зрозуміли що справедливості і від цієї влади не очікувати !!! От тільки чому в Тернополі цього не розуміють? Ви скажете кому вірити коли і Свобода обісралась і т.п. Та собі вірити люди , собі . В Києві сьогодні пройшов упереджувальний марш .Скоро такий марш пройде і в Тернополі. Ми маємо міняти цих підерасів допоки не виберемо гідних . . .
Скарга
+13 #35 Нестор 25.02.2015, 21:20
Справидливість прийде ,коли почнуть на стовпах над озером висіти "люстровані " народом судді і їм подібні .А в Тернополі з цим роботи не бракує. Данилевич готова відповідати перед народом ?
Скарга
+14 #34 Я!!! 25.02.2015, 20:16
Щиро дякую,що так піклуєтесь про моє,здоров"я, "живете" моїм особистим життям, моєю роботою та сім"єю - це лиш свідчить,що власного життя у Вас немає, і те,що пишете про мене насамперед є лиш Вашими недоліками, як і приємно ,що самі від мого імені пишете - самі ж і відповідаєте... дискутуйте й далі, мене Ви цим абсолютно не зачіпаєте, лиш показуєте хто Ви є і рівень Вашого розвитку!
Скарга
-12 #33 Ігор 25.02.2015, 14:03
Допомоги небайдужих людей потребує керівник апарату суду ТОАС п.Уляна, що страждає психічним розладом, який характеризуєтьс я розладом розумових процесів і недостатньою емоційною стійкістю. Він найчастіше проявляється у вигляді галюцинації та параної або дивних маній чи розладом мислення дезорганізовані мови, Це супроводжується значною соціальною або професійною дисфункцією. Поява симптомів відбулися у п. Уляни ще в юнацькому віці і продовжують поширюватись протягом її життя (нікчемного). Тобто, іншими словами, людина страждає на дуже небезпечну хворобу - ШИЗОФРИНІЮ!!!! Основою лікування є антипсихотичні ліки, які є дуже дорогими. Також Уляна несе ризик для себе та інших – тому є необхідність у її примусовій госпіталізації. ВЕЛИКЕ, ДУЖЕ ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ ДОПОМОЖІТЬ БІДНІЙ ЖІНЦІ!!!! Реквізити для допомоги: Приватбанк: №картки 516875723993388 2, отримувач - волонтер Кузьма Анна Петрівна!!!!!!
Скарга
-15 #32 Уляна 25.02.2015, 01:12
Так не чесно я всіх мала обливати брудом а не ви мене. СОБАКИ.
Скарга
-9 #31 Хтось 25.02.2015, 01:11
Дивна стаття якась, без конкретики. Понос слів, вибачте) Свобода слова, от як це можна назвати, адже будь-хто будь-кого може будь-як оговорити. В кожному реченні автор просто вбиває сенсаціями!!! Власні джерела керівника апарату забули її повідомити про правила поведінки державного службовця, про елементарні моральні цінності, про чесність в першу чергу перед собою. Минули вже часи, коли хтось когось боявся, і слово Колективу працівників буде вагоміше, аніж ця вся нісенітниця....
Цікаво, а звідки родом була більшість працівників при попередньому голові? Не здивуюсь, якщо з Тернополя, та ще, можливо цілої Тернопільської області...хм... .як дивно й неймовірно!!!
Виникає лише надія на те, що керівнику апарату нарешті вистачить інтелекту і він займеться поточною роботою а не письменницькою діяльностю.
Скарга
-17 #30 Справедливий 25.02.2015, 00:22
Пані Уляна неодноразово доводила свої знання, тому екзамену вона не боїться,а от половині суду варто б було хоча б елементарні закони вивчити, щоб не блеяти і не позоритись в відповідних структурах..... Всі її спроби щось виправити присікались ВЕЛИКОЮ ГОЛОВОЮ НАШОЇ ФЕМІДИ.....Тому не знаючи конкретно не говоріть зайвого.

Таке враження що пише сама пані керівник апарату. Така чесна та грамотна людина що нам смертним далеко до неї.
Скарга
-11 #29 Справедливий 25.02.2015, 00:18
Цитую Марта. Шановний АНОНІМ, а ви мабуть свічку тримали, якщо таке стверджуєте.... ....а п. Данилевич замість того щоб вводити в штат своїх людей і принижувати гідність не тільки п. Уляні а і іншим
, краще б ділом зайнялась і навела в суді порядок, тому що такого бардаку там ще не було.......
На мою думку це робота якраз керівника апарату а не голови суду. Бо навіщо тоді тримати в штаті таку людину. Щоб накази роздавала та гроші получала при цьому нічого не роблячи.
Скарга
-6 #28 1 24.02.2015, 12:43
Цитую Гість:
А як воно з мертвими переспати?

КРАСАВА!!!
Скарга
-5 #27 Гість 24.02.2015, 11:29
А як воно з мертвими переспати?
Скарга
+6 #26 Марта 24.02.2015, 11:27
Цитую Анонім:
Хочу звернутись до пані-підлеглої, яку "тероризують", скажіть, будь ласка, чому ви так зацікавлені обливати брудом голову суду ТОАС, яка зробила значні зміни для покращення розвитку цього ж суду? Можливо тому, що ви були прибічником влади, яку очолював колишній голова суду ТОАС, з яким ви були не лише в "робочих" стосунках? і жилося вам в ті часи як-то кажуть в народі "Як в Бога за пазухою". А тепер коли з'явилась нова голова суду, і вам необхідно виконувати свої посадові обов'язки, ви натомість вставляєте "палки в колеса", та, повторююсь, обливаєте брудом, тому, що працювати я належно ви не звикли.

Шановний АНОНІМ, а ви мабуть свічку тримали, якщо таке стверджуєте.... ....а п. Данилевич замість того щоб вводити в штат своїх людей і принижувати гідність не тільки п. Уляні а і іншим
, краще б ділом зайнялась і навела в суді порядок, тому що такого бардаку там ще не було.......
Скарга
+7 #25 Марта 24.02.2015, 11:20
Цитую Справедливий:
Добре звинувачувати суддю. Але ніхто не розібрався хто така ця пані Ульяна. Як я зрозумів вона була керівником апарату ще до призначення цієї судді головою суду. І пані ульяна пише цитую: - У мене були конкретні пропозиції щодо того, як виправити недоліки у роботі суду, деякі напрацювання, підготовлені документи тощо. А до того виправляти свої помилки та недоліки навіть не збиралася ганьба пані ульяні за що вам гроші платать, та я б вас на площу і екзамен провів привселюдно для посадовця такого рівня. І тоді б всі побачили хто є хто. А за "об"єктивність висвітлення", автор статті може розраховувати на місце в російських змі.

Пані Уляна неодноразово доводила свої знання, тому екзамену вона не боїться,а от половині суду варто б було хоча б елементарні закони вивчити, щоб не блеяти і не позоритись в відповідних структурах..... Всі її спроби щось виправити присікались ВЕЛИКОЮ ГОЛОВОЮ НАШОЇ ФЕМІДИ.....Тому не знаючи конкретно не говоріть зайвого.
Скарга
+7 #24 Олько 24.02.2015, 11:18
Цитую УЛЬКА:
Круто ,як в Бога за пазухою,доводжу до відома- я переспала зі всіма, включно з тими ,що на цвинтарі))))) - однак розміри мого доходу не збільшились - А хіба Вас про це хтось запитував, чи то просто правда в очі колить? На мою думку "га_на" з дому не виносять, а Ви своє порозкидали по цілому Тернопролі. Щодо зарплати - навіщо Вам така робота, завдяки якій неможливо забезпечити сім"ю.?

Ну я прочитав цю статтю і скажу,що це "г..но", як Ви кажете, вже давно пів Тернополя знає, така ситуація є і в інших структурах, однак люди бояться і мовчать...Респе кт п.Уляні, що не побоялась висвітлити це...народ повинен знати хто працює при владі!!!!
Скарга
-11 #23 УЛЬКА 24.02.2015, 11:04
Круто ,як в Бога за пазухою,доводжу до відома- я переспала зі всіма, включно з тими ,що на цвинтарі))))) - однак розміри мого доходу не збільшились - А хіба Вас про це хтось запитував, чи то просто правда в очі колить? На мою думку "га_на" з дому не виносять, а Ви своє порозкидали по цілому Тернопролі. Щодо зарплати - навіщо Вам така робота, завдяки якій неможливо забезпечити сім"ю.?
Скарга
+8 #22 LAW 24.02.2015, 01:33
Ну я все прочитав і не є ні на чиїй стороні але зараз тупо виписувати кілометрові коментарі про те, що Данилевич не винна, якщо як каже п. Уляна - деякі з оборудків голови суду вже доведені. Як мінімум то є непрофесійно звільняти людину в перший місяць приходу на посаду і під час лікарняного підписувати важливі документи. залучати на роботу своїх колеХ зі Збаража і брати на роботу свого племінника, брати без конкурсу на роботу людей, хамити співробітникам і відкрито то показувати.
Мені мало цікаво хто така п. Уляна, але вона хоть не мовчить і за то певно ще не раз їй аукнеться особливо після публікацій. Але це правильно - хтось має про таких очільників суду говорити. І добре що не сцить!
Скарга
-5 #21 Справедливий 24.02.2015, 00:07
Добре звинувачувати суддю. Але ніхто не розібрався хто така ця пані Ульяна. Як я зрозумів вона була керівником апарату ще до призначення цієї судді головою суду. І пані ульяна пише цитую: - У мене були конкретні пропозиції щодо того, як виправити недоліки у роботі суду, деякі напрацювання, підготовлені документи тощо. А до того виправляти свої помилки та недоліки навіть не збиралася ганьба пані ульяні за що вам гроші платать, та я б вас на площу і екзамен провів привселюдно для посадовця такого рівня. І тоді б всі побачили хто є хто. А за "об"єктивність висвітлення", автор статті може розраховувати на місце в російських змі.
Скарга
+10 #20 BES 23.02.2015, 23:39
Ага знаю я той суд,що не справа то бабло....хрєн там виграєш справу без зелених,"люстрі рувати їх і бігом"
Скарга

Додати коментар