Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільщина: на світанку трагічно загинув 13-річний мотоцикліст, який не розминувся з вантажівкою (фото)

Четвер, 10 червня 2021 16:34
Трагедія на Тернопіллі: в жахливій ДТП на смерть розбився підліток на мотоциклі.

 

Як стало відомо журналістам сайту «Тернополяни», автопригода сталася сьогодні, 10 червня, на світанку. Близько 5 год. неподалік міста Підгайці 13-річний водій мотоцикла виїжджав з другорядної дороги на головну і допустив зіткнення з мікроавтобусом «Мерседес Sprinter», який рухався головною дорогою. Удар був такої сили, що неповнолітній загинув.

— Районна бригада швидкої, прибувши на місце ДТП, де уже не змогла надати допомогу неповнолітньому пацієнтові. Хлопчина-мотоцикліст врізався об вантажний автомобіль. Медики змушені були констатували біологічну смерть, що настала від травм, не сумісних із життям, до прибуття «швидкої», — розповідає генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус.

У поліцію про випадок повідомив кермувальник вантажівки. Житель Львівщини розповів, що у його мікроавтобус в’їхав мотоцикліст. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановлю деталі події.

— У правилах дорожнього руху чітко обумовлені вікові вимоги для отримання прав на скутер, мопед і мотоцикл. Ці види транспорту вимагають отримання водійських посвідчень категорій А1 і А. Керувати ними можна з 16-ти років, – нагадують правоохоронці.

До слова, з початку червня на дорогах Тернопільщини сталося вже п’ять аварій з участю мотоциклістів, скутеристів та водіїв мопедів. Загинули 23-річний юнак та 13-річний підліток, ще п’ятеро людей травмувалися.

11.39.53.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ