Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільщина прощалась з трьома героями, що віддали своє життя захищаючи країну

Субота, 31 січня 2015 19:55
Тіла трьох Героїв, котрі загинули у зоні АТО, сьогодні привезли на Тернопільщину.

Краяни прощались з бійцем 80-ї бригади, уродженцем села Кам’янки Підволочиського району Іваном Вороблем, бійцем 24-ї механізованої бригади, збаражанином Тарасом Михальським та бійцем 24-ї механізованої бригади, уродженцем села Курівці Зборівського району Юрієм Флистом.

Для бійців спочатку відправили панахиду у райцентрі Підволочиська. Далі труну Івана Воробля відправили у рідне село. А з Тарасом Михальським та Юрієм Флистом мали змогу попрощатись тернополяни, що прийшли провести у останню путь бійців до Збаразького кільця.

Близько сотні тернополян молились та дякували військовим за те, що вони віддали своє життя за країну. Більшість, що прийшло проводжати бійців в останню путь не були з ними знайомими, проте кажуть, що це обов’язок кожного - гідно попрощатись з героєм.

«Кожного дня Україна втрачає своїх кращих синів і дочок. Ми зобов’язані вшанувати пам'ять цих героїв. Адже вони вмирають за наше спокійне життя. Я не був знайомим з цими вояками так само як і більшість хто сюди прийшов. Але прийти та попрощатись з героєм, це найменше, що кожен може зробити», - розповідає тернополянин Назар Іліщук. 

P1220885

P1220889

 P1220891

P1220899

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ