Читайте нас в соціальних мережах

Сергій Надал взяв під контроль справу про розстріл дітей у Тернополі

Неділя, 24 січня 2021 03:38
Тернополяни писали, що у місті, посеред білого дня, невідома особа зі зброї стріляла по дітях.

Спершу у поліції розглядали версію, що дитина постраждала від петарди, згодом перекваліфікували статтю, пізніше стало відомо про ще одну дитину, яка потерпіла і як з'ясувалося не від петарди, а від пострілів з рушниці. 

Інший хлопчик, отримавши поранення, спершу про це не розповідав. Зізнався вже тоді, коли поліція шукала свідків пострілу на 11-річного хлопця.

Як стало відомо журналістам «Тернополян» з власних джерел, 8-річного хлопчика також оперували у Тернополі.

Постріл було зроблено з гладкоствольної рушниці. Правоохоронці визначили власника зброї та вилучили її. Підозрюваного затримали, втім він у скоєному не зізнається. Існує також попередня версія, що чоловік на момент вчинення стрілянини був у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння.

На даний момент тривають слідчі дії та проводять відповідні експертизи.

Як ми повідомляли раніше, Більше 40-ка осколків: рятують маленького тернополянина, якому вчора на вулиці стріляли в спину (фото 18+).

Вчора, міський голова Тернополя Сергій Надал заявив, що взяв під особистий контроль дану справу та буде пристально спостерігати за розслідуванням.

"У Тернополі стався жахливий злочин проти дітей. Винний має бути суворо покараний, - відзначив Сергій Надал. - 21 січня у Тернополі стався жахливий злочин: покалічили дітей. Зухвало, жорстоко посеред білого дня вистрелили в спину 11-річному хлопчику, який катався на санках. Ще одній дитині травмували обличчя. Я закликаю правоохоронців якнайшвидше розслідувати цю ганебну справу і суворо покарати винного. Я особисто триматиму на контролі цю ситуацію.Пораненим дітям надають медичну та психологічну допомогу. Одужуйте якнайшвидше! Вас підтримує все місто".

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ