Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська блогерка-мільйонник розповіла про плани на Новий рік

Вівторок, 15 грудня 2020 16:21
Вже за лічені дні тернополяни разом із всім світом відзначатимуть Новий рік. Як показало недавнє соціологічне опитування, це свято входить до ТОП-3 найулюбленіших в українців. Тому, до нього і готуються заздалегідь. Тернопільська блогерка та бізнесвумен Тетяна Пренткович розповіла своїм підписникам про плани щодо зустрічі 2021-го року.

Блогер-мільйонник зізнається, що любить гучні вечірки і веселі компанії, але вперше за 10 років хоче святкувати цей особливий вечір у романтичній атмосфері наодинці з новим обранцем.

«Той момент, коли більше нікого не потрібно. Більше півроку ми існували лише у двох) про нас не знав ніхто і було добре так, є кайф у цій таємниці, такий великий наш секрет! нам скоро рік! Уявіть, в грудні минулого року було наше перше побачення))))

Я сильно люблю нашу сім’ю, вечори з сином і готувати кожному різні страви) довго сперечатися про кіно і потерпати від їхніх обійм, та інколи хочеться побути просто удвох! знову стати безтурботною закоханою дівчинкою)

Вперше за 10 років я хочу святкувати Новий рік лише з ним) створити романтичну атмосферу, відкрити пляшку просеко, запалити камін, увімкнути ліхтарики, закутатися в плед, з’їсти стільки рафаело, скільки захочеш! в новорічну ніч можна)))) і просто дивитися «один вдома») хіба не ідеально?

Я люблю веселі компанії та вечірки з друзями, але інколи так хочеться просто затишку та спокою))) і багато обійматися…», — написала Тетяна Пренткович.

Я які у вас плани щодо зустрічі Нового року?

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ