Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині місцеві чиновники вирішили знищити школу (фото, відео)

Четвер, 15 жовтня 2020 13:40
Під прикриттям "Великого будівництва" у селі Старий Тараж, що на Тернопільщині свідомо знищують школу, де сьогодні навчається більше як 180 дітей. 

Як пише Овід , корпус навчального закладу звели майже сотню років тому. Кілька років тому в рамках реформи навчальний заклад став філією Почаївської ЗОШ. Але школа, яка пережила війну тепер може запастися через турботу влади. Соратники та однопартійці міського голови Почаєва Василя Бойка включили будівлю до програми президента «Велике будівництво».

Згідно з програмою навчальний заклад мали добудувати, але… Замість нових класів, яких тут катастрофічно не вистачає, стара школа починає руйнуватися.

Так, фундамент будівлі розкопали і покинули напризволяще. Замість стадіону біля Старотаразької школи тепер глибокий котлован з водою. Фундамент старої будови дощові води підтоплюють і руйнують. Місцеві жителі з острахом чекають морозів. Люди кажуть, вода замерзне і підірве фундамент, стіни школи тоді можуть запастися і діти опиняться просто неба.

Василь Бойко, як керівник об’єднаної територіальної громади, за цим мовчки спостерігає і не виживає жодних заходів для порятунку школи.

Мало того, поки ще чинний керівник громади Бойко ділить відповідальність за руйнацію Старотаразької школи разом з однопартійцями які заправляють зараз в державі. Саме з «слугами», які засіли в кабінетах влади, громадянин Василь цього разу іде на вибори.

Батькам сотень школярів дуже прикро дивитися, як в гонитві за мерським кріслом Василь Бойко свідомо підтримує руйнацію школи де навчається майже 200 дітей.

 



Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ